Skip to main content

Ο Χατζηνικολάου ξεπέρασε τον Γαργαλάκο.

%CF%87%CE%B1%CF%84%CE%B6%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%BB%CE%B1%CE%BF%CF%85Άκουσα το πρωί τον κ. Χατζηνικολάου στην εκπομπή του στο RealFM. Στο πρώτο μισάωρο έδινε κατευθύνσεις και στον πρωθυπουργό της χώρας λέγοντας ότι η συμπεριφορά του κ. Βαρουφάκη έχει ενοχλήσει τους Ευρωπαίους εταίρους μας και του συνιστούσε να σκεφτεί….. Ακούγοντάς τον όπως…..
ήμουν από το ύπνο πίνοντας τον καφέ έχοντας την πεθερά μου απέναντι, το μυαλό μου χωρίς να θέλει μεταφέρθηκε σχεδόν 25 χρόνια πίσω, τότε που ο αείμνηστος Μιχάλης Γαργαλάκος έκανε την εκπομπή “Επί του Πιεστηρίου”. Συνεχίζοντας το συλλογισμό μου θυμήθηκα ότι ο Χατζηνικολάου και ο Γαργαλάκος έχουν κάτι κοινό τη συνεργασία με του Κουρήδες. Ο ένας είχε Κουρή κουμπάρο και ο άλλος έχει Κουρή συνέταιρο. Μπορώ να επαινέσω περισσότερο τον κ. Χατζηνικολάου ο οποίος μοιράζει χρήματα μέσω των εφημερίδων και του σταθμού του στους αγοραστές και ακροατές του και αποδεικνύει στους άλλους εκδότες ότι αυτός δεν μπαίνει μέσα, Κάποιοι συνεργάτες του είχαν πει κάτι για χορηγούς αλλά εγώ δεν τους πιστεύω. Θα σταματήσω εδώ διότι θυμούμαι το παρελθόν και συγκινούμαι αλλά θα κλείσω με ετούτο: Μετά παρρησίας σας λέω ότι ο κ. Χατζηνικολάου με την εκπομπή του όχι μόνο έφτασε το επίπεδο του “Επί του Πιεστηρίου” αλλά την ξεπέρασε κιόλας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Εξ ιδίων κρίνει τα αλλότρια… Το τούρκικο μπουνταλά το ξέρει πάντως. Εγώ αν είχα τέτοια φάτσα θα έκανα μήνυση στη μάνα μου.

Κάτσε κάτω ρε μπουνταλά”, είπε κατά τη συνεδρίαση της Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων της Βουλ…

Αποκλειστικό! Συνέντευξη του Αοristies με τον Αλέξη Τσίπρα

Αoristies:Κύριε Τσίπρα, ο πρωθυπουργός υποστηρίζει ότι έχει την πλειοψηφία των βουλευτών για …

Όμοιος ομοίω αεί πελάζει.

Ο Κουρουπλής από το κουνουποχώρι βρήκε τον Ψινάκη και γονάτισε τις συναγρίδες και τι�� καραβίδ…