Skip to main content

Παγωτό με αυγά κροκοδείλου

Παγωτό με αυγά κροκοδείλου

Αν η γεύση του παγωτού σου φανεί κάπως περίεργη, σκέψου μήπως είναι με αυγά κροκοδείλου….
Εστιατόριο στις Φιλιππίνες έφτιαξε δοκιμαστικά το γνωστό παγωμένο επιδόρπιο με αυγά κροκοδείλου. Το γλυκάκι έγινε ανάρπαστο και πλέον αποτελεί σπεσιαλιτέ του μαγαζιού. Επειδή οι κροκόδειλοι είναι απειλούμενο είδος, τα αυγά που χρησιμοποιούν είναι από αυτά που δεν επωάζονται. Τα αυγά του κροκοδείλου αποτελούνται 80% από κρόκο και λέγεται πως είναι πιο υγιεινά σε σχέση με αυτά της κότας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης