Skip to main content

Πανσέληνος προσέξτε τις αντιδράσεις σας ιδίως αν ακούτε ραδιόφωνο η’ βλέπετε ειδήσεις στην τηλεόραση.




Ο Ν Μάνεσης στην πρωινή του εκπομπή σε ένα παραλήρημα υπέρ του μνημονίου και κατά των εν γένει αδυνατούντων να πληρώσουν τις υποχρεώσεις τους επιχειρηματιών, μας πληροφόρησε ότι ο συλληφθείς και καλά του έκαναν έλεγε Μ Βωβός του είχε προσφέρει δουλεία και ο Νίκος την αρνήθηκε και και και και Εν συνεχεία μετά το ευχολόγιο κάλεσε τον Μάκη τον Γιακουματο τον ευπατρίδη της Μυκόνου και του Κολωνακίου να πει τις απόψεις του .Έκλεισα το ράδιο και αναρωτιόμουν όλη μέρα αξίζει κάνεις να ασχολείται κανείς με τους δημοσιογράφους και τους πολιτικούς ?Αναπάντητο το ερώτημα .Ας θυμίσω στον συμπαθή Κύριο Μανεση τι είχε πει στην εφημερίδα Real News: Τα χειρότερα είναι μπροστά μας. Αυτό που μπορούμε να κάνουμε είναι να σηκώσουμε τα μανίκια όλοι μας και να αλλάξουμε εσωτερικά. Να δούμε τα πράγματα διαφορετικά, να μην τα βλέπουμε όπως, λόγου χάρη, την εποχή των Ολυμπιακών Αγώνων. Θα παρουσίαζα τα πάντα αν πεινάγανε τα παιδιά μου. Υπήρξε μια στιγμή όταν μια εταιρεία αυτοκινήτων μου ζήτησε να κάνω μια διαφήμιση. Τα χρήματα που θα έπαιρνα ήταν 150 χιλιάδες ευρώ και είπα «όχι». Αυτό ενδεχομένως να με συνοδεύει σε όλη μου τη ζωή, αφού θα ξεχρέωνα, αλλά ηθικά δεν μπορούσα να το κάνω. Πιστεύω ότι η πλειονότητα των αναγνωστών σας θα με λέει τουλάχιστον «μ….», αλλά δεν μου ‘βγαινε να το κάνω. Δεν ξέρω αν μου συνέβαινε σήμερα τι θα έκανα. Να ‘ναι καλά και η γυναίκα μου που μου είπε «όπως σου βγει.
Σκεπτόμενος όλα αυτά μου ήρθε στο νου χωρίς να το θέλω ο Ν Ξανθόπουλος ίσως κάνω λάθος.Στον δε κύριο Μάκη να θυμίσω ότι ο Κύριος Ε Παναγουλης τον προσκάλεσε για το πόθεν έσχες και δεν έδωσε απάντηση ,και κλείνω με την δήλωση του Υποφέρω για να παίρνω τέτοιες αποφάσεις, δεν είναι εύκολο, με το πιστόλι στον κρόταφο ψηφίζω, επισήμανε μιλώντας στη ΝΕΤ FM ο βουλευτής της ΝΔ, Γεράσιμος Γιακουμάτος, ενώ υπογράμμισε πως η τρόικα πρέπει να καταλάβει ότι η αφαίμαξη έχει και όρια. «Αυτά τα μέτρα είναι το τελικό όριο, μετά από εκεί είναι θάνατος» σημείωσε χαρακτηριστικά.ε
ΥΓ Εγω λέω ότι ήρθε ο θάνατος.
Πιστόλι ο Γ Παπανδρέου Πιστόλι ο Μάκης, τι γίνετε αμερικαν Μπαρ το έκαναν .Μάκη όταν σε διέγραψαν από την ΝΔ για κάτι με πιστόλι δεν ήταν πάλι η κάνω λάθος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Όποιος μιλάει καθαρά στον 98,9 κόβεται με άνωθεν υποδείξεις.

Διαβάζοντας το έγκυρο blog anatropi 2020 γράφει:Δ.Καζάκης: Η εκπομπή μου διακόπηκε με “άνωθεν υ…

Ράδιο

Δεν είμαι ακροατής του ,έγινα όμως τον τελευταίο καιρό, μην αντέχοντας να ακούω την Κάτια Μακρή …

Να επιμένεις στην άποψή σου, μα στο λόγο να είσαι μειλίχιος. Γιατί μόνον οι δειλοί οργίζονται εύκολα.

Στα ελεύθερα ερτζιανά μερικές φορές ο θυμός ή ο εκνευρισμός του δημοσιογράφου καταλήγει σε μία …