Skip to main content

Πλήρωσε 250.000 $ για φωτογραφίες από καβγά!

Αυστραλία: Πλήρωσε 250.000 $ για φωτογραφίες από καβγά!

Στους δρόμους της πιο φημισμένης παραλίας της Αυστραλίας, στο Μπόντι Μπιτς του Σίδνεϊ, δυο από τους πλουσιότερους και πιο διάσημους Αυστραλούς ήρθαν στα χέρια, γρονθοκοπήθηκαν και το γεγονός καταγράφτηκε από παπαράτσι με αποτέλεσμα ένας άλλος διάσημος και πάμπλουτος Αυστραλός να πληρώσει 250.000 δολάρια για να έχει την αποκλειστικότητα των φωτογραφιών και του βίντεο! Πρωταγωνιστές του επεισοδίου δυο ιδιαίτερα εύσωμοι Αυστραλοί. Ο 46χρονος Τζέιμς Πάκερ (ύψος 1.98) από τους πλουσιότερους Αυστραλούς με
μια περιουσία 6,4 δισ. δολαρίων και ο παιδικός του φίλος και διευθυντής του τηλεοπτικού δικτύου «9» Ντέιβιντ Γκίντζελ (ύψος 1.94). Οι δυο άνδρες «τα έσπασαν» μετά το διαζύγιο του Πάκερ με τη σύζυγό του Έρικα. Κουμπάρος τους ήταν ο Γκίντζελ.

Λέγεται ότι τελευταία ο Πάκερ (που διατηρεί καζίνο στην Αυστραλία και την Ασία και ήταν ο πρώην ιδιοκτήτης του τηλεοπτικού δικτύου «9») «βλέπει» το μοντέλο Μιράντα Κερ, που επίσης χώρισε πρόσφατα. Την Κυριακή, ο Πάκερ επέστρεψε στην Αυστραλία και μια μέρα νωρίτερα έφτασε και η Κερ.

Στο Μπόντι Μπιτς που διαμένει ο Πάκερ, είχε παρκάρει ένα βαν του καναλιού «9» και ο τελευταίος έκρινε ότι ήταν εκεί για να καταγράψει τυχόν εμφανίσεις του με την Κερ.

Προφανώς διαμαρτυρήθηκε με μήνυμα SMS στον Γκίντζελ ο οποίος βρισκόταν στην περιοχή και τον «επισκέφθηκε», με αποτέλεσμα οι δυο άνδρες να έρθουν στα χέρια και να κυλιστούν στο έδαφος. Ο ένας έχασε ένα δόντι και ο άλλος κυκλοφορεί με μαυρισμένο μάτι από την ιδιαίτερα άγρια συμπλοκή. Στο τέλος τους χώρισαν οι σωματοφύλακες του Πάκερ.

Στην περιοχή (που είναι ιδιαίτερα κοσμική) κυκλοφορούν και παπαράτσι που κατέγραψαν το συμβάν. Έτσι, ένας άλλος Αυστραλός κροίσος, ο Ρούπερτ Μέρντοκ, πλήρωσε 250.000 για να εξασφαλίσει την αποκλειστικότητα των φωτογραφιών που έγι��αν πρωτοσέλιδο στις εφημερίδες του στην Αυστραλία αλλά και σε άλλες χώρες!

Πάκερ και Γκίντζελ, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση όπου αναφέρουν ότι «είναι φίλοι εδώ και 35 χρόνια και παραμένουν φίλοι παρά τις διαφορές που κατά καιρούς είχαν».



Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης