Skip to main content

Προς ασοβάρευτο-ανεύθυνο υπουργό Εξωτερικών Ελλάδας: Εκτός από χρήμα γιά ”τουριστικά ταξίδια” των ”κηπουρών”, διαθέτετε στο υπουργείο και ψυχίατρο γιά κρατικοδίαιτους ”τουρίστες-σαχλαμάρε��”;

%25CE%25BA%25CE%25BFΔήλωση στην κρατική ”χαβούζα” ΑΠΕ-ΜΠΕ του επικεφαλής της Γενικής Γραμματείας Απόδημου Ελληνισμού (ΓΓΑΕ) Μιχάλη Κόκκινου, μετά την επιστροφή του από την περιοδεία που
έκανε στη Γερμανία: «Αισθάνθηκα ότι η περιοδεία αυτή δεν βοήθησε μόνον στην ανάταξη του ηθικού του Ελληνισμού, υπό το φως της κρίσης, αλλά και κατοχύρωσε το ρόλο της ΓΓΑΕ ως επιτελικού φορέα για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Διασποράς και ως ουσιαστικού συνδετικού κρίκου μεταξύ των αποδήμων και της ελληνικής Πολιτείας».
Μόνο… 19 ημέρες κράτησε η περιοδεία σε Ιταλία-Γερμανία. Είχε προηγηθεί η πενθήμερη σε Νέα Υόρκη. Με κρατικό χρήμα. Και ο κάθε Κόκκινος, που έχει άγνοια περί απόδημου Ελληνισμού, θα κάνει τα ταξίδια του (αυτό ΜΟΝΟ τον ενδιαφέρει), λέγοντας ”σαχλαμάρες”, μέχρι να πάει σπίτι του. ‘Οσα ταξίδια προλάβει και ότι προλάβει, με κρατικό χρήμα… Προσέξτε την δήλωση γιά την ”περιοδεία”: «…κατοχύρωσε το ρόλο της ΓΓΑΕ ως επιτελικού φορέα για την επίλυση των προβλημάτων της Ελληνικής Διασποράς και ως ουσιαστικού συνδετικού κρίκου μεταξύ των αποδήμων και της ελληνικής Πολιτείας». Η διεφθαρμένη (γνωστή από τις απάτες με κονδύλια για ΣΑΕ, η εισαγγελική έρευνα ακόμα είναι σε κάποιο…συρτάρι) ΓΓΑΕ, θα… ”επιλύσει τα προβλήματα της Ελληνικής Διασποράς”. Σίγουρα, γι’ αυτό ο κ. Κόκκινος και η ομάδα του, με την ανοχή Ν. Κοτζιά, πρέπει να κάνουν και τις πολυήμερες περιοδείες που θέλουν (δηλ. τουρισμό με κρατικό χρήμα) σε Αυστραλία, Αμερική και αλλού, γιά την…”ανάταξη του ηθικού του Ελληνισμού”!!!… Δυστυχώς, πληρώνουν ακόμα τα ”κορόϊδα” του πτωχευμένου κράτους, γιά τον κάθε κρατικοδίαιτο παπατζή-”τουρίστα”, δηλ. ”κηπουρό” του κάθε ανεύθυνου, ασοβάρευτου υπουργού, που επισκέπτεται την Ομογένεια (κρατά 30 χρόνια το ”παραμύθι” με τα ταξίδια γιά ”ενημέρωση”, γιά τα προβλήματα της Ομογένειας) γιά να λέει ”σαχλαμάρες”, με τις οποίες οι Απόδημοι γελάμε και λυπούμεθα γιά την κατάντια του θλιβερού υπουργείου Εξωτερικών Ελλάδας και των ”σκανδαλιάρικων” Υπηρεσιών του.
Σημ.: ”Επιτελικός φορέας για την επίλυση των προβλημάτων της Διασποράς” η ΓΓΑΕ, είναι μόνο στα χαλασμένα μυαλά σας. Χρειάζεστε ψυχίατρο. Kαι όταν ασχολείστε με απόδημο Ελληνισμό, να είστε σοβαροί. Οι Ομογενείς δεν είναι ”πρόβατα”, όπως βλακωδώς νομίζετε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

«Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός/-λή και να θεωρείσαι βλάκας, παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία» (Αβραάμ Λίνκολν)

Η Ομογένεια ΗΠΑ γελά -και θλίβεται- με την ”κυβερνητική εκπρόσωπο”, ‘Oλγα Γεροβασίλη (ή ”του…

Και άλλο ατόπημα του (άσχετου) Ευ. Βενιζέλου και του γελοίου υπουργείου Εξωτερικών

Οι της περίφημης Οργάνωσης Anti-Defamation League (ΑDL) στις ΗΠΑ ΔΕΝ είναι ”λομπίστες” όπως ε…

Πως ο ”συντονιστής Ελληνισμού Διασποράς της Κ.Ε. ΣΥΡΙΖΑ” γελοιοποιεί πρωθυπουργό, κυβέρνηση, ΣΥΡΙΖΑ

Φαίνεται ότι η συνκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝ.ΕΛΛ., επιδιώκει να ξεπεράσει και τις αμαρτωλές, κωμικές προ…