Skip to main content

Ρατσισμός κατά των Ελλήνων.

allodapoiΗ Κυβέρνηση έκανε νόμο για να προστατεύσει μετανάστες και πρόσφυγες από το ρατσισμό και σωστά ΟΜΩΣ για την προστασία των αυτόχθονων τι κάνει; Οι ξένοι αφέντες <<θέλουν>> να εξαφανίσουν τον Ελληνισμό. Γνωρίζουν οι ιθύνοντες πόσο ρατσιστικά φέρονται ορισμένοι αλλοδαποί στους Ελληνες;! Ο Ρατσισμός των Αλβανών στα μέσα μαζικής
μεταφοράς είναι εμφανέστατος όταν δεν σηκώνουν το μανάρι τους, γιατί είναι κουρασμένο για να καθίσει ένας ηλικιωμένος. Και η απάντησή τους υβριστική και σκαιότατη. Και έχει συμβεί σε πολλούς από εμάς να είμαστε μάρτυρες τέτοιου περιστατικού.
Στη Σάμο, στη Μυτιλήνη, στην Κω και στα άλλα κατεχόμενα νησιά ο ρατσισμός και η απέχθεια των αλλοδαπών μουσουλμάνων είναι κάτι παραπάνω από εμφανής, με την συμπεριφορά τους αλλά και με τα έργα τους. Κατέστρεψαν αυτοκίνητα, σπάσανε μαγαζίά, ρίχνανε βεγγαλικά σε σπίτια στη Μόρια. Πλεόν οι κάτοικοι κυκλοφορούν κατά ομάδας. Βέβαια θα μου πείτε ότι πάντα οι Χιώτες πηγαίναν δυο-δυο αυτό δεν έχει σημασία αφού τώρα πηγαίνουν πολλοί μαζί. Σκέφτονται σοβαρά μετά τις βραδυνές περιπολίες στα μαστιχοχώρια της Χίου, για να προστατεύσουν τις περιουσίες τους να σηκώσουν και πέτρινες μάντρες γύρω από τα χωριά τους με μία μόνο πόρτα που θα κλείνει την νύχτα. Με άλλα λόγια θα δούμε σύγχρονα φρούρια οσονούπω.
Οι πρόγονοί μας έλεγαν: “Ξένον είδες γρόσια θέλει, κι άλλον είδες κι άλλα θέλει”
Ο κ. Μπαλάφας ο νέος υφυπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής δήλωσε: “Να συνηθίσουν οι κάτοικοι της Χίου στη συμβίωση με τους Μετανάστες”

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης