Skip to main content

Σικάγο: δήμαρχος και Τραμπ τσακώνονται για το όνομα στη… μαρκίζα

Σικάγο: δήμαρχος και Τραμπ τσακώνονται για το όνομα στη... μαρκίζα

Καβγάς έχει ξεσπάσει στην πόλη του Σικάγο μετά την απόφαση του μεγιστάνα Ντόναλντ Τραμπ να τοποθετήσει στο κτίριο που αγόρασε στην πόλη μια τεράστια επιγραφή με το όνομά του.
Ο δήμαρχος δεν φαίνεται να ενθουσιάστηκε με το αισθητικό αποτέλεσμα και τώρα ψάχνει τρόπους να απαλλαγεί από αυτήν…
Όπως γράφει ο αμερικανικός Τύπος, πριν
από λίγες μέρες το γραφείο του δημάρχου Ραμ Εμάνουελ εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία τόνιζε ότι ένα εξαιρετικά καλαίσθητο κτίριο «σημαδεύτηκε» από αυτή την επιγραφή.
Το κτίριο 96 ορόφων είναι το δεύτερο ψηλότερο της πόλης και πλέον αποκαλείται Trump International Hotel and Tower.
Ο ίδιος ο Τραμπ δεν έμεινε αμέτοχος. Με το που έμαθε τη δήλωση του δημάρχου, δήλωσε έκπληκτος που ο Εμάνουελ δεν θέλει μια επιγραφή που ενέκρινε.
Όμως από το γραφείο του δημάρχου εκφράζεται η άποψη ότι ο Δήμος άλλαξε γνώμη και τώρα ψάχνει τρόπους να πείσει τον Τραμπ να μικρύνει λίγο την επιγραφή ή να την κατεβάσει εντελώς.
Ο εκκεντρικός εκατομμυριούχος δεν μασάει τα λόγια του. Στην κριτική που άσκησε εις βάρος του ο αρμόδιος συντάκτης της εφημερίδας Cicago Tribune, απάντησε: Προτού αγοράσω το κτίριο η Sun Times (σσ: στεγαζόταν στον ουρανοξύστη) είχε μία από τις ασχημότερες επιγραφές. Η δική μου είναι καταπληκτική και ιδιαίτερα δημοφιλής».
Ο δήμαρχος δηλώνει αποφασισμένος να συνεχίσει την προσπάθεια να κατέβει η επιγραφή. Προς το παρόν, δεν έχει μιλήσει με τον ίδιο τον Τραμπ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης