Skip to main content

Σκοτωσε το γιο του με μπαστουνι του Κρικετ

vΤον 11χρονο γιο του χτύπησε μέχρι θανάτου ένας 54χρονος Αυστραλός, στη μικρή πόλη Τάιμπ της νοτιοανατολικής Αυστραλίας. Το τραγικό περιστατικό συνέβη μετά την προπόνηση κρίκετ του αγοριού στο στάδιο της πόλης. Όπως
αναφέρει ο Αυστραλιανός Τύπος, ο 11χρονος Λιουκ Μπέιτι χτυπήθηκε από τον πατέρα του βάναυσα στο κεφάλι με το μπαστούνι του κρίκετ, μπροστά στα έκπληκτα μάτια της μητέρας του, φίλων του και άλλων γονέων οι οποίοι όμως δεν πρόλαβαν να επέμβουν. Η αστυνομία, όπως ανακοίνωσε, προσπάθησε να ακινητοποιήσει και να συλλάβει τον 54χρονο πατέρα που έφερε μαχαίρι, χρησιμοποιώντας σπρέι πιπεριού, χωρίς όμως αποτέλεσμα, οπότε και τον πυροβόλ��σε, τραυματίζοντάς τον θανάσιμα.

Ο 54χρονος βρισκόταν σε διαδικασία χωρισμού με τη γυναίκα του και σε διαμάχη μαζί της για την κηδεμονία του 11χρονου γιου τους. Ήταν δε γνωστός για τα βίαια ξεσπάσματά του. Ο μικρός είχε ζητήσει από τη μητέρα του που τον περίμενε να τελειώσει την προπόνηση, να καθίσει λίγο περισσότερο για να δει τον πατέρα του, τον οποίο συναντούσε μία φορά την εβδομάδα. Εκείνη τον άφησε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης