Skip to main content

ΣΟΚ: Κακοποιούσαν σεξουαλικά την αδερφή τους επί 10 χρόνια!

snsprbs 14-5-2014

«Αηδιασμένος» δηλώνει ο σερίφης μίας μικρής κομητείας της Βόρειας Καρολίνα, στις ΗΠΑ, από τους γονείς 6 νεαρών ανδρών…

οι οποίοι κατηγορούνται ότι κακοποιούσαν σεξουαλικά την αδελφή τους επί σχεδόν μία δεκαετία.

«Κατηγορώ τους γονείς για ό,τι έγινε», δήλωσε στη
Huffington Post ο Έρικ Τίλι, σερίφης της κομητείας Πέρκιμανς.

«Ως γονιός έχεις την ευθύνη να διδάξεις στα παιδιά σου ποιο είναι το σωστό και το λάθος. Όταν βλέπεις ένα παιδί να κάνει κάτι που είναι εντελώς λάθος και δεν το διορθώνεις, τότε είναι λογικό το παιδί να νομίζει ότι αυτό που κάνει είναι εντάξει», προσέθεσε.

Εναντίον των 6 αδελφών, ηλικίας από 19 έως 27 ετών, απαγγέλθηκαν κατηγορίες για μία σειρά από εγκλήματα που σχετίζονται με τη σεξουαλική κακοποίηση της 16χρονης αδελφής τους, η οποία φέρεται να ξεκίνησε όταν το κορίτσι ήταν μόλις 4 ετών.

Και οι γονείς τους, όμως, ηλικίας 54 και 65 ετών, κατηγορούνται για κακοποίηση ανηλίκου.

«Οι έρευνές μας έδειξαν ότι, σε κάποιο σημείο, η μητέρα αντιλήφθηκε τι συνέβαινε και δεν έκανε τίποτε απολύτως», είπε ο σερίφης Τίλι, ο οποίος προσέθεσε ότι τα παιδιά της οικογένειας διδάσκονταν κατ’ οίκον από τους γονείς τους και ότι σαν οικογένεια ήταν πολύ «ιδιωτική», έχοντας υψώσει, μάλιστα, έναν ψηλό φράχτη γύρω από την αυλή του σπιτιού τους.

Το περιστατικό έγινε γνωστό τον Δεκέμβριο του 2012, όταν ο 27χρονος αδελφός εξομολογήθηκε στον πνευματικό του ότι κακοποιούσε σεξουαλικά την αδελφή του.

Ο ιερέας εξήγησε στον νεαρό άνδρα ότι αυτό που έκανε ήταν λάθος και ότι οι φυσιολογικές οικογένειες δεν λειτουργούν κατ’ αυτόν τον τρόπο, με αποτέλεσμα ο 27χρονος να πάει στο γραφείο του σερίφη και να ομολογήσει τα πάντα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης