Skip to main content

ΤΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ ΤΟΥ Α ΨΥΧΑΡΗ ΣΑΝ ΠΡΟΞΕΝΟΣ ΣΤΗΝ ΤΑΜΠΑ ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΩΝΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΜΒΟΥΛΟ

aoristies-placeholder image
%CE%BF %CE%B1%CE%BD%CE%B4%CF%81%CE%AD%CE%B1%CF%82 %CF%88%CF%85%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B7%CF%82 %CE%B4%CE%B9%CF%80%CE%BB%CF%89%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA%CF%8C%CF%82 %CF%83%CF%8D%CE%BC%CE%B2%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82 %CF%84%CE%BF%CF%85 %CF%83%CE%B1%CE%BC%CE%B1%CF%81%CE%AC %CE%BA%CE%B1%CE%B9 %CF%85%CF%80%CE%BF%CF%88%CE%AE%CF%86%CE%B9%CE%BF%CF%82 %CF%84%CE%B7%CF%82 %CE%BD %CE%B4 %CF%83%CF%84%CE%B7 %CE%BC%CE%B5%CF%83%CF%83%CE%B7%CE%BD%CE%AF%CE%B1

Στα πλαίσια των ”αρμοδιοτήτων” του και γιά 4 χρόνια, ο γεν. πρόξενος:

– Ουδέποτε έκανε εκδήλωση γιά εθνικές επετείους της Ελλάδας.

– Ουδέποτε έκανε στο γεν. προξενείο (ή σε άλλο χώρο), οποιαδήποτε εκδήλωση, προσκαλώντας την Ομογένεια.

– Ουδέποτε έκανε οποιαδήποτε εκδήλωση γιά πολιτιστικά, τουριστικά, εμπορικά και λοιπά σχετικά ζητήματα, γιά την προβολή της Ελλάδας.

– Ουδέποτε πλησίασε Αμερικανούς πολιτικούς, ακαδημαϊκούς, ανθρώπους των γραμμάτων και των τεχών ή διοργάνωσε εκδήλωση με την συμμετοχή τους.

– Ουδέποτε απευθύνθηκε στην Ομογένεια, πλησίασε την Ομογένεια, μ’ εξαίρεση μερικά ελληνικά εστιατόρια γιά καλό φαγητό και κρασί, με παρέα τους λίγους προεδροπαράγοντες, με τους οποίους η Ομογένεια γελά και διασκεδάζει γιά χρόνια, γνωρίζοντας ότι είναι ”ψώνια”.

– Ουδέποτε έκανε το παραμικρό γιά την με κάθε τρόπο αξιοποίηση του -μεγάλου ελληνικού ενδιαφέροντος- τόπου όπου ήρθαν οι πρώτοι ‘Ελληνες μετανάστες στα 1768 κι έχτισαν το πρώτο σχολείο σε αμερικανικό έδαφος, στον ‘Αγιο Αυγουστίνο της Φλόριδας.

– Ουδέποτε διατήρησε επαφές, έστω τυπικές, μ’ ελληνικά ομογενειακά ΜΜΕ, αλλά ”φρόντισε” να τα στρέψει εναντίον του, με την ανικανότητά του.

– Ουδέποτε έκανε επαφές με αμερικάνικα ΜΜΕ γιά την προώθηση της Ελλάδας.

– Ουδέποτε αξιοποίησε τον χρόνο που του έδωσε ελλην. ραδιοφωνική εκπομπή γιά να ενημερώσει την Ομογένεια γιά το Κτηματολόγιο. Απεναντίας, ούτε την στοιχειώδη ευγένεια είχε να επιστρέψει το τηλεφώνημα.

Στα τέσσερα χρόνια λειτουργίας του γεν. προξενείου της Ελλάδας στην Τάμπα, ο γεν. πρόξενος Ανδρέας Ψυχάρης:

– Ανοίγει το γεν. προξενείο 4 ώρες την ημέρα, 5 ημέρες την εβδομάδα, γιά να εισπράττει από Ομογενείς, γιά διαβατήρια και λοιπές υπηρεσίες.

– Ανοίγει τις πόρτες του γεν. προξενείου μόνο σε ”ημέτερους”, γιά να μαθαίνει, σ’ επίπεδο κουτσομπολιού, τι ”γίνεται”.

– Συντονίζει τον υπόγειο πόλεμο εναντίον της -ημιδιαλυμένης- Ομοσπονδίας Φλόριδας (ουσιαστικά Ομοσπονδίας της πόλης Κληαργουότερ), γιά να την αναλάβουν εγκάθετοι και κατευθυνόμενοι.

– Χρησιμοποιεί (βασικά), τον πρώην πρόεδρο της Ομοσπονδίας (και πρώην Λακώνων) και τον τωρινό γεν. γραμματέα της, γιά να ”ενημερώνεται” και να περνά ”γραμμή”.

– ”Επιβάλλει” την χρησιμοποίηση χαφιέδων του στην διοργάνωση ομογενειακών εκδηλώσεων.

– Δεν κάνει σωστή αξιοποίηση… χαφιέδων, αφού αυτοί, νομίζοντας ότι είναι ”σπουδαίοι” επειδή ”συναλλάσσονται” με το γεν. προξενείο, διαδίδουν στους Ομογενείς τις σχεδόν καθημερινές επισκέψεις και συνομιλίες τους με το γεν. προξενείο και την…”γραμμή” που τους δίνει, γιά την διάλυση μη αρεστών Οργανώσεων.

– Έρχεται σ’ επαφή, μόνο με ότι οι Ομογενείς κοροϊδεύουν γιά χρόνια: Τα λίγα ”αφηνιασμένα” και μη ”ψώνια”, τους μόνιμους προεδροπαράγοντες, που ευτελίζουν την οργανωμένη Ομογένεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Αίσχος Ντροπή

Δεν ντρέπονται αυτοί οι Αλβανοί να επιτίθενται σε ‘Έλληνες και εκκλησίες στην Πρεμετή, την ώρα …

Ε. Βενιζέλος: «Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!

Αυτήν την απίστευτη δήλωση έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου ’13 σε συνάντηση με προεδροπαράγ…

Η συμφωνία γιά νέο δάνειο στην Ελλάδα και οι ”πανηγυρισμοί” των γελοίων… Είναι στα ελληνικά, διαβάστε το και κρίνετε ποιοί ξενόδουλοι σαμαροβενιζέλοι ζητούν την ψήφο.

Ε Λ Λ Α ΣΜ ν η µ ό ν ι ο Σ υ ν ε ν ν ό η σ η ς σ τ ι ς Σ υ γ κ ε κ ρ ι µ έ ν ε ς Π ρ ο ϋ π ο θ έ…