Skip to main content

Τον νάρκωσαν για επέμβαση και ξύπνησε…«αχειρούργητος» λόγω έλλειψης εξαρτημάτων

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2FNosokomeio Kerkyras
Nosokomeio KerkyrasΚΕΡΚΥΡΑ. Ένα ακόμη περιστατικό που αφορά το Γενικό Νοσοκομείο της Κερκυρας, είδε το φως της δημοσιότητας, με τον χαρακτηρισμό «απίστευτο…και όμως ελληνικό), που καταμαρτυρά την κατάσταση στην Υγεία στην Ελλάδα σήμερα.

Ειδικότερα, όπως επεσήμανε ο δημοσιογράφος του Corfutvnews.gr, κ. Σπύρος Ρίκος:
Τον έβαλαν στο χειρουργικό τραπέζι για να του αφαιρέσουν πολύποδα από τις φωνητικές χορδές, αλλά τον ξύπνησαν μετά από 1 περίπου ώρα, γιατί δεν μπορούσαν να τον χειρουργήσουν αφού δεν είχαν τα κατάλληλα εξαρτήματα.
Γι αυτές τις επεμβάσεις οι χειρουργοί χρησιμοποιούν διαφόρων μεγεθών λαρυγγοσκόπια ανάλογα με τις ανατομικές ιδιαιτερότητες του κάθε ασθενούς.
Ο άτυχος Κερκυραίος έτυχε να διαθέτει … μακρύ λαιμό και το Νοσοκομείο μας να μην έχει προμηθευτεί λαρυγγοσκόπια σε αυτό το μέγεθος. Το παράπονο των γιατρών είναι ότι πολλές φορές ζητούν συγκεκριμένα ιατρικά εξαρτήματα για τις διάφορες επεμβάσεις, χωρίς όμως να εισακούονται και ενίοτε να χάνονται τα αιτήματα τους.
Ο άνθρωπος χαίρει άκρας υγείας και ευχαριστεί τους γιατρούς για την βοήθεια τους, αλλά βλέπει πλέον το Νοσοκομείο μας και το σκέπτεται να ξαναπεράσει το κατώφλι του.
πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης