Skip to main content

“Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς” Φ.Πιπιλή



soyraΒολές τόσο κατά του ΠΑΣΟΚ, όσο και προσωπικά κατά του Μιχάλη Κασσή εξαπέλυσε η Φωτεινή Πιπιλή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας εμφανίστηκε άκρως δυσαρεστημένη με την ξαφνική αλλαγή στάσης από πλευράς της Χαριλάου Τρικούπη στο θέμα των λαϊκών αγορών.
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΣΚΑΪ η κ. Πιπιλή τόνισε ότι από χθες είναι εξαγριωμένη. «Τον παλαιό Πασόκο και αν τον πλύνεις το σαπούνι σου χαλάς… δεν κοιμήθηκα όλο το βράδυ από τα νεύρα», είπε και συμπλήρωσε: «Χθες είχαμε μια πολύ μ��γάλη νίκη στο Eurogroup.

Δηλαδή χθες ο κάθε Ντάισελμπλουμ να ρωτούσε τον κ. Στουρνάρα «τι γίνεται ρε Γιάννη με το θέμα των λαϊκών»; να τού απαντούσε «ανθ’ ημών ο Κασσής» ή να τού πει «σηκώθηκαν τα μαρούλια και χτυπάνε το μανάβη κυριολεκτικά».
Όσον αφορά στην προσωπική επίθεση στον Μιχάλη Κασσή εξήγησε ότι μετά την παρέμβαση του αποσύρθηκαν δυο βασικά θέματα από το νόμο για τις λαϊκές, η κλήρωση και ο διαχωρισμός παραγωγών – εμπόρων για να τελειώνει η χώρα με τις μαφίες και τις αγοραπωλησίες αδειών.
«Ας καταθέσουμε εμείς τροπολογία να γίνει ονομαστική ψηφοφορία και να δούμε ποιοι θα την ψηφίσουν. Υπάρχουν και σοβαροί βουλευτές του ΠΑΣΟΚ που ξαφνιάστηκαν και εξοργίστηκαν με την απαράδεκτη στάση του κ. Κασσή» εξήγησε.
Μάλιστα, η βουλευτής της Ν.Δ. τόνισε ότι «όταν δεν πας καλά στις μετρήσεις, όταν το παλιό σάπιο ΠΑΣΟΚ έχει παει στον ΣΥΡΙΖΑ και στοχεύεις στους εναπομείναντες κεντρώους, τώρα τους χάνεις. Τέτοιο πολιτικό φάουλ να χάσεις και τους τελευταίους κεντρώους προς τη ΝΔ δεν έχει ξαναγίνει. Γιατί υποχώρησε ένα ΠΑΣΟΚ που έχει υποστεί κι αυτό συνέπειες και βγαίνει ανθ’ ημών ο Κασσής; είναι τρελό αυτό που συνέβη».
Tμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης