Skip to main content

Το βδέλυγμα της ερημώσεως.Κατά Μάρκον ευαγγέλιο 13 7-9



%25CE%2595%25CE%25A1%25CE%2597%25CE%259CΚατά Μάρκον ευαγγέλιο 13 7-9 Ο Ιησούς είπε: Όταν ακούσετε ότι γίνονται πόλεμοι ή προετοιμάζονται πόλεμοι, μην ταράζεστε πρέπει γίνουν αυτά, δεν θα είναι όμως ακόμη το τέλος. Θα ξεσηκωθεί το ένα έθνος εναντίον του άλλου, και το ένα βασίλειο εναντίον του άλλου θα γίνουν σεισμοί σε διάφορα μέρη θα έρθουν πείνα και ταραχές. Αυτά όμως είναι η αρχή των πόνων της γέννας.
και 14-17 Κι όταν δείτε το βδέλυγμα της ερημώσεως, που προείπε ο προφήτης Δανιήλ, να στέκεται εκεί που δεν πρέπει- ο αναγνώστης ας καταλάβει- τότε όσοι βρεθούν στην Ιουδαία να φύγουν στα βουνά. Όποιος βρεθεί στο λιακωτό να φύγει χωρίς να μπει στο σπίτι του για να πάρει κάτι μαζί του. Κι όποιος βρεθεί στο χωράφι του να μην επιστρέψει πίσω να πάρει το πανωφόρι του. Αλίμονο στις γυναίκες που θα είναι εκείνες τις ημέρες έγκυες ή θα θηλάζουν.
Θα δείτε να πετάνε άνθρωποι στον ουρανό σαν μαυροπούλια και να ρίχνουν φωτιά στον κόσμο. Όσοι θα ζουν τότε θα τρέξουν στα μνήματα και θα φωνάξουν: Εβγάτε σεις οι πεθαμένοι να μπούμε μεις οι ζωντανοί .Κοσμάς ο Αιτωλός

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης