Skip to main content

Το Ισραήλ θα χτυπά όσους προσπαθούν να το βλάψουν



Israel+Armata 1 NAIΑυτή ήταν η δήλωση του πρωθυπουργού Βενιαμίν Νετανιάχου στη χώρα, κατά τη διάρκεια συνεδρίασης του κυβερνώντος κόμματος «Λικούντ», στην Κνεσέτ στην Ιερουσαλήμ.
«Κατά τη διάρκεια της νύχτας πραγματοποιήσαμε μεγάλη στρατιωτική επιχείρηση εναντίον πολλών συριακών στρατιωτικών φυλακίων τα οποία βάλουν εναντίον μας, και, εάν είναι αναγκαίο, θα συνεχίσουμε τις δραστηριότητες ενάντια σε όποιον προκαλεί ή προσπαθεί να μας προκαλέσει βλάβη», είπε ο Νετανιάχου.

Η ισραηλινή Πολεμική Αεροπορία, το πρωί της Δευτέρας προέβη σε αεροπορικές επιδρομές σε εννέα σημεία των συνόρων με τη Συρία στα Υψώματα του Γκολάν.
Η αεροπορικές επιδρομές ήταν απάντηση στη δολοφονία ενός ισραηλινού εφήβου που χτυπήθηκε από πυρά που προέρχονταν από τη συριακή πλευρά των συνόρων.
Σύμφωνα με την Haaretz στην ισραηλινή επίθεση που έγινε λίγο μετά τα μεσάνυχτα και σκοτώθηκαν 10 στρατιώτες της Συρίας, ενώ καταστράφηκαν δύο άρματα μάχης και επτά συνοριοφυλάκια, κάηκ��ν τεθωρακισμένα οχήματα μεταφοράς προσωπικού και ένα κέντρο στρατιωτικής διοίκησης. Η επίθεση ήταν απροειδοποίητη και έγινε ακαριαίαπηγη
karfotiko

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης