Skip to main content

Χαμός σε παιδικό πάρτι! Την ξυλοφόρτωσε κι έστειλε τον πατέρα της στην Εντατική

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fparty 1
partyΗ κατάληξη ήταν να διαλυθεί το παιδικό πάρτι, με έναν 28χρονο να καταλήγει στα κρατητήρια, ενώ ένας 50χρονος νοσηλεύεται, εκτός κινδύνου, στην Εντατική νοσοκομείου. Το παιδικό πάρτι
στο Παραλίμνι, το βράδυ της Πέμπτης (16/8) παρολίγον να καταλήξει σε μια μεγάλη τραγωδία και σίγουρα οι καλεσμένοι θα ‘χουν να το θυμούνται για πολλά χρόνια, λόγω της απαράδεκτης και εκτός ορίων συμπεριφοράς ενός 28χρονου.

Η υπόθεση ξεκινά όταν ο 28χρονος πρώην συμβίος της 27χρονης οικοδέσποινας επισκέφθηκε το σπίτι της προκειμένου να δει την 7χρονη κόρη τους, κατά την διάρκεια του πάρτι, το οποίο γινόταν για το δεύτερο παιδί το οποίο έχει αποκτήσει η 27χρονη. Τελικά ο 28χρονος παρέμεινε στο πάρτι, ωστόσο και βάσει των όσων αναφέρει ανακοίνωση της αστυνομίας, αυτός αποπειράθηκε να φιλήσει την πρώην συμβία του.

Εκείνη αντέδρασε όμως έντονα, προσπαθώντας να τον αποφύγει, με τον 28χρονο να φέρεται να την γρονθοκοπά, κάτι που προκάλεσε την άμεση παρέμβαση του 50χρονου πατέρα της, ο οποίος επίσης βρισκόταν στο πάρτι. Τότε ο 28χρονος τελώντας σε έξαλλη κατάσταση χτύπησε και τον 50χρονο στο πρόσωπο, με τον άνθρωπο να καταλήγει άσχημα χτυπημένος στην Εντατική του Νοσοκομείου Αμμοχώστου, όπου ευτυχώς νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Άμεσα έγινε καταγγελία στην Αστυνομία, ενώ ο 28χρονος διέφυγε με το όχημά του, ωστόσο δεν πρόλαβε να πάει και πολύ μακριά, καθώς λίγο αργότερα εντοπίσθηκε και ανεκόπη από αστυνομικούς. Υπεβλήθη άμεσα σε έλεγχο αλκοτέστ με τελική ένδειξη 77mg αντί 22 που είναι το επιτρεπόμενο όριο, τελώντας φανερά υπό την επήρεια αλκόολ. Ο 28χρονος συνελήφθη τα ξημερώματα της Παρασκευής και τελεί υπό κράτηση.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης