• Αρχική
  • Αρθρογραφία
  • 14 τσαμπούκ βαπόρ γιόκ «Αγνοούνται» 14 τουρκικά πολεμικά πλοία – Κατευθύνονται προς την Ελλάδα;

14 τσαμπούκ βαπόρ γιόκ «Αγνοούνται» 14 τουρκικά πολεμικά πλοία – Κατευθύνονται προς την Ελλάδα;tourk stolos2 19 7 2016Δεκατέσσερα πλοία του πολεμικού ναυτικού της Τουρκίας αγνοούνται σύμφωνα από το βράδυ του πραξικοπήματος και κάποια από αυτά ίσως να κατευθύνονται προς την Ελλάδα, προκειμένου τα πληρώματά τους να ζητήσουν πολιτικό άσυλο. Αυτό αναφ��ρουν σε δημοσίευμα…
στην ηλεκτρονική σελίδα τους οι Times, προσθέτοντας ότι τα πλοία αυτά το βράδυ της 15ης Ιουλίου βρίσκονταν ή στο Αιγαίο ή στην Μαύρη Θάλασσα. Μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχουν ακόμα γυρίσει στις βάσεις τους από όπου απεύπλευσαν, ούτε οι επικεφαλείς τους προσπάθησαν να επικοινωνήσουν με το τουρκικό ναυτικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τούρκος διοικητής ναυτικού Βεϊδέλ Κοσελέ εξαφανίστηκε λίγη ώρα πριν την εκδήλωση του πραξικοπήματος, ενώ τουρκικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν πως ο Κοσελέ ξεγελάστηκε από τους πραξικοπηματίες οι οποίοι σύμφωνα με αναφορές, τον οδήγησαν στο πλοίο, λέγοντας τους ότι η χώρα δέχεται επίθεση από τρομοκράτες.
directNEWS.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.652