Skip to main content

Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Βοστώνης;

Προσέξτε τι λέει η ανακοίνωση: ”Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις 78.000 δολ.”… έκπτωση 35+30% σύνολο 65%”’… Και λένε πλήρωσαν…50.607 δολ. (η έκπτωση 65% στις 78.000 μας κάνει 50.700 δολ.)… ‘Αρα, ουσιαστικά ήταν κοντά 28.000 δολ. ο λογαριασμός της εγχείρησης (είχε ειπωθεί επίσημα στην μητέρα της Μυρτώ ότι θα ήταν 30-35.000 δολ.).

Λένε, ακόμα ότι πλήρωσαν με επιταγή της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ…Ενώ είχαν ανακοινώσει ότι τα χρήματα του έρανου είναι σε ειδικό λογαριασμό. Λένε ακόμα, ότι ”έλαβαν” τον λογαριασμό. ΠΩΣ τον έλαβαν; Μήπως από την…Πάπας, η οποία, υποτίθεται θα τον…πλήρωνε με δικά της χρήματα, ως ”φιλάνθρωπος” με …ιδιωτική ”φιλανθρωπική επιχείρηση” και μάλιστα…επικερδή;

Απαίτηση δωρητών: Δώστε ΤΩΡΑ στην δημοσιότητα αντίγραφο λογαριασμού και επιταγής. Τώρα, αναγκαστικά, θα βγουν στο ”προσκήνιο” τα…”χοντρά σκάνδαλα”: Πονηρός ο ρόλος της φερόμενης ως ”φιλανθρώπου” Βοστώνης Μπ. Πάπας, που κορόϊδεψε ακόμα και την μάνα της Μυρτώ. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με γραπτή καταγγελία της μητέρας της Μυρτώ, ο τώρα πρόεδρος και ο αποθανών πρώην πρόεδρος, προσπάθησαν να κάνουν ”αρπαχτή” κοντά 40.000 δολ. λέγοντάς της ψευδώς ότι δήθεν η ιστοσελίδα όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα του έρανου, χρέωνε…18 (!!!) δολ. κάθε δωρητή (αρχές Δεκέμβρη 2013, ήταν 2.000+ οι δωρητές).

H χρέωση ήταν μόνο 2.9% του ποσού. Θυμίζουμε ότι αγνοούνται και επίσημα 49.000 δολ. από τον έρανο που είχε κάνει η Ομοσπονδία Βοστώνης γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007-08), επί προεδρίας Ελισάβετ Παπασλή. Παρά τις πολλαπλές επίσημες διαβεβαιώσεις ότι θα δώσουν απολογισμό, εξακολουθούν και τώρα, να κοροϊδεύουν την Ομογένεια. (Σημ.: Η υπογράφουσα ως γραμματέας εκλέγηκε χωρίς να εκπροσωπεί σύλλογο. Γιά την ακρίβεια, εξαπάτησε και εξαπατεί ακόμα δημόσια, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί έναν σύλλογο Επιστημόνων, που έκλεισε χρόνια πριν)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΑΠΟΦΥΓΗ

Γ. Καρατζαφέρης-Κωλοτούμπας: Λάβρος κατά της «Τριμερούς Επιτροπής» -αυτό το πέραν του καλού κα…

Κι άλλες ”αρπαχτές” στο όνομα της Ομογένειας; Επιτήδειοι στην Ελλάδα διοργανώνουν συναυλία… ”απόδημου Ελληνισμού”

Στο ”Ηρώδειο”, 28 Σεπτεμβρίου ’13, με τιμή εισόδου από 10 ίσαμε 50 ευρώ το άτομο (η σχετική α…

Goodbye and ”shalom” Mr. Avramopoulos

Ευχόμαστε στον κ. υπουργό και αντιπρόεδρο της ”Ν.Δ”, καλό ταξίδι επιστροφής στην ΕλλάδαΤον ε…