Skip to main content

Ο ΑΒΡΑΜ…..ΟΠΟΥΛΟΣ ..ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ.

aoristies-placeholder image
Ο Μήτσος στη Νέα Υόρκη και στην Ουάσιγκτον: Ο υπουργός ‘Άμυνας Δημ. Αβραμόπουλος θα παρευρεθεί την Κυριακή, 1 Απριλίου 2012, σε μνημόσυνο που διοργανώνεται στη Νέα Υόρκη για την 57η επέτειο του Απελευθερωτικού Αγώνα της Κύπρου. Την Δευτέρα 2 Απριλίου, ο υπουργός θα παρακαθίσει σε γεύμα της American Jewish Committee, ενώ …
Τρίτη 3 Απριλίου θα έχει συνάντηση στην Ουάσιγκτον με τον Λήο Πανέττα, υπουργό ‘Άμυνας ΗΠΑ… Στη Νέα Υόρκη θα συναντηθεί και με $πολιτικούς φίλους$, όπως για χρόνια συνηθίζει.Το ερώτημα: Ο υπουργός κάθε 6 μήνες είναι στη Νέα Υόρκη. Τι επιχειρηματικές δραστηριότητες έχει; Επειδή τα μνημόσυνα και η φωτογραφία με Πανέττα (πίεσε πρέσβεις να μεσολαβήσουν για την συνάντηση) είναι για την κάλυψη των εξόδων ταξιδιού και διαμονής από το ελληνικό Δημόσιο (συνηθισμένο φαινόμενο). Θυμίζουμε ότι ως υπουργός ή μη πριν, πάλι δύο φορές κάθε χρόνο επισκεπτόταν την Νέα Υόρκη τα τελευταία 10 χρόνια.

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Η ”λίστα Λαγκάρντ” αλλοιώθηκε 8 Ιουλίου 2011, επί υπουργίας Ευάγγελου (Benny) Βενιζέλου στο Οικονομικών (είχε αναλάβει καθήκοντα 14 Ιουνίου 2011)

Η συγκυβέρνηση των ψευτών-πολιτικών απατεώνων, ”τελείωσε” στην συνείδηση του λαού Η ”λίστα Λ…

Νέο διεθνές ρεζίλι γιά την διεφθαρμένη ελληνική κυβέρνηση και την ελληνική Δικαιοσύνη, μετά το δημοσίευμα των ”New York Times” για τον ΣΔΟΕ, που ”κυνηγάει την μαρίδα και αφήνει ανέγγιχτα τα μεγάλα ψάρια”

ARCHANES, Greece — The tax inspectors swept into this picturesque village in Crete during the m…