Skip to main content

Δύο ειδήσεις για την ίδια εταιρία και πως τα μέσα μαζικής ενημέρωσης διαμορφώνουν την κοινή γνώμη. Η πρώτη είδηση είναι από ένα δημοσιογράφο που διατηρεί το ιστιολόγιο Πλατεία Ιπποδαμείας και η άλλη από την εφημερίδα το Πρώτο Θέμα.



Δολοφονείται εν ψυχρό κόσμος και ρίχνουν λεφτά στη διαφήμιση.

ΕΦΕΤ: Αλογίσιο κρέας με φάρμακα σε αλλαντικά της ΝΙΚΑΣ


Θετικά στην ουσία φαινυλοβουταζόνη, η οποία χρησιμοποιείται ως αναλγητικό για τα άλογα κούρσας αλλά προκαλεί αρθρίτιδες στον άνθρωπο, βρέθηκαν δυο δείγματα της εταιρίας «Π.Γ.ΝΙΚΑΣ ΑΒΕΕ» της σειράς «ΝΙΚΑΣ ΜΟΣΧΑΡΙ», μετά από εργαστηριακό έλεγχο στο Γενικό Χημείο του Κράτους, σύμφωνα με τον Εθνικό Φορέα Ελέγχου Τροφίμων (ΕΦΕΤ). Τα αλλαντικά της εταιρίας είχαν προέλθει από ιταλικό βόειο κρέας. Τα δείγματα αυτά είναι τα πρώτα που δείχνουν ότι και στη χώρα μας μπήκαν εκτός από τόνοι αλογίσιου κρέατος από Ρουμανία και Βουλγαρία και τόνοι ιταλικού δήθεν βόειου κρέατος, «πειραγμένου» με αλογίσιο, που προήλθε κατά πάσα πιθανότητα, από άλογο κούρσας.https://plateiaippodameias.blogspot.gr/2013/04/blog-post_3003.html#more

Η άλλη είδηση Η συνεργασία NIKAS με την Αμερικάνικη Γεωργική Σχολή αλλάζει τα δεδομένα της αγοράς
H πρωτοπόρος εταιρία αλλαντικών NIKAS, επεκτείνει τις δραστηριότητές της σε νέους τομείς με σκοπό τη συνεχή βελτίωση των προϊόντων της και την απόλυτη κάλυψη των καταναλωτικών αναγκών. Αδιαμφισβήτητη απόδειξη της ενεργούς δραστηριότητας της εταιρίας NIKAS, αποτελεί η συνεργασία της με την καινοτόμο Αμερικανική Γεωργική Σχολή Θεσσαλονίκης. Μια ξεχωριστή συνεργασία η οποία επισφραγίζεται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τη δημιουργία της πρώτης αλλά και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας από γαλοπούλες της
Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής!


Η Αμερικανική Γεωργική Σχολή, ένα ανεξάρτητο, μη κερδοσκοπικό εκπαιδευτικό ίδρυμα, είναι γνωστή εδώ και εκατόν εννέα χρόνια για την προσφορά της στο γεωργικό και κτηνοτροφικό τομέα αλλά και για την τεχνογνωσία της στους τομείς της γεωργίας, της κτηνοτροφίας και των επιστημών ζωής. Όλα αυτά αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της Νέας Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής.


Η ποιότητα των προϊόντων που δημιουργούνται από την Αμερικανική Γεωργική Σχολή εξασφαλίζεται από το μοναδικό τρόπο φυσικής εκτροφής των ζώων αλλά και τα μοναδικά υλικά που χρησιμοποιούνται για την εκτροφή τους. Οι άνθρωποι και οι μαθητές της Σχολής δημιουργούν με αγάπη, φροντίδα και σεβασμό προς τη φύση εκλεκτά προϊόντα, ακολουθώντας αυστηρά κάθε στάδιο ποιοτικού ελέγχου στην εκτροφή της γαλοπούλας.


Συγκεκριμένα:
Φροντίζουν η διατροφή της γαλοπούλας να γίνεται με τα πιο αγνά και φυσικά υλικά όπως:


• Λιναρόσπορος ο οποίος είναι ευεργετικός λόγω υψηλής περιεκτικότητας σε Ωμέγα-3 λιπαρά οξέα
• Αραβόσιτος που καλλιεργείται σύμφωνα με τους κανόνες της ορθής γεωργικής πρακτικής στους αγρούς της Σχολής
• Θυμάρι και ρίγανη που προσδίδουν υψηλή διατροφική αξία στη διατροφή της γαλοπούλας και εμπεριέχουν αντιοξειδωτικές ιδιότητες


Εφαρμόζουν συστήματα ολοκληρωμένης διασφάλισης «φάρμας» για την ορθολογική διαχείριση του περιβάλλοντος, για την ευζωία του ζωικού κεφαλαίου και για την ασφάλεια των παραγόμενων ζωικών προϊόντων.


Ακολουθούν πλήρη ιχνηλασιμότητα σε όλα τα στάδια της παραγωγής. Εφαρμόζουν πιστοποιημένα συστήματα διαχείρισης ποιότητας (ISO 9001:2008) και διαχείρισης ασφάλειας τροφίμων (ISO 22000:2005).


Οι γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής επιλέγονται από την εταιρία NIKAS για τη δημιουργία της πρώτης αλλά και μοναδικής ελληνικής Καπνιστής Γαλοπούλας ΝΙΚΑS από γαλοπούλες της Αμερικανικής Γεωργικής Σχολής, ενός προϊόντος υψηλής διατροφικής αξίας με εύγεστο και μαλακό κρέας που απευθύνεται στους καταναλωτές ��ου θέλουν καθημερινά στο τραπέζι τους ανώτερη ποιότητα και μοναδική γεύση.
https://www.protothema.gr/article/?aid=273113





Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης