Skip to main content

Άγριος καβγάς Αλαφογιώργου – Κοτρώτσου στο Twitter : Κλήθηκε εισαγγελέας για το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ

Άγριος καβγάς ξέσπασε μεταξύ των δημοσιογράφων της ΕΡΤ Αντώνη Αλαφογιώργου και Σεραφείμ Κοτρώτσου, για το κόστος των εκπομπών στην
κρατική τηλεόραση.

Η ένταση ανάμεσα στους δύο δημοσιογράφους ήταν τόσο μεγάλη που ο παρουσιαστής Αντώνης Αλαφογιώργος με ανάρτησή του στο twitter κάλεσε τον πρόεδρο της Ενωσης Εισαγγελέων Δημήτρη Ασπρογέρακα να ελέγξει το δημόσιο χρήμα στην ΕΡΤ.
Στη διένεξη παρενέβη και ο βουλευτής του Κινήματος Αλλαγής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.
Όλα άρχισαν με ανάρτηση του Αντώνη Αλαφογιώργου στο Twitter κατά του Σεραφείμ Κοτρώτσου:
«Καλά τα λέει ο σύντροφος Κοτρώτσος. Πόσο κοστίζουν οι μικτές που παρουσιάζει στην ΕΡΤ. Ποιος τα παίρνει? Πόσα το μήνα? Έρχονται ελεγκτές».




Τότε, ο Σεραφείμ Κοτρώτσος απάντησε: «Έχεις να πεις κάτι για την εκπομπή, φίλε; Καλή, κακή, μέτρια; Τα άλλα δεν με ακουμπούν και μάλλον όψιμα ασχολείσαι με τα θέματα αυτά. Στις υπηρεσίες… Κι όταν με δεις πρόσωπο με πρόσωπο να μου το πεις. Καθαρά. Υγεία εύχομαι…»




Στη συνέχεια, ο Αντώνης Αλαφογιώργος άφησε αιχμές για σχέσεις Κοτρώτσου-Παππά: «Σύντροφε Σεραφείμ έχω τα χαρτιά από τη διαύγεια. δεύτερη πρόταση εκπομπής μου απορρίφθηκε λό��ω κόστους λέει. Εσωτερική παράγωγη. Μηδαμινά πράγματα. Εσύ όμως πλουσιοπάροχος. Χαιρετίσματα στον Νίκο. Εισαγγελείς μήπως ακούνε?»




Ακόμη, προειδοποίησε τον «Νικόλα» (σ.σ. προφανώς εννοεί τον υπουργό Ψηφιακής Πολιτικής Νίκο Παππά): «Και να μην τολμήσει ο Νικόλας να ”φάει” τον Φώτη Παπούλια γιατί έρχονται χειρότερα».




Λίγο αργότερα έγραψε:
«Καλώ τον πρόεδρο της Ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να επιληφθεί των δαπανών εκτός ΕΡΤ που επιβαρύνουν άσκοπα την υπηρεσία».



Και επανέλαβε:
«Επανακαλώ τον πρόεδρο της Ένωσης εισαγγελέων Ελλάδος Δημήτρη Ασπρογέρακα να έλθει στην ΕΡΤ και να ελέγξει το δημόσιο χρήμα»



Στη συζήτηση παρενέβη ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος:
«Δημοσιογράφος της ΕΡΤ καλεί να παρέμβει ο εισαγγελέας για δαπάνες εκτός ΕΡΤ, εννοεί τα 3εκ που μου απάντησε ο Υπουργός ή υπάρχουν και άλλες δαπάνες;».



Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης