ΚΡΑΥΓΗ ΑΓΩΝΙΑΣ ΕΝΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ


kapeloΣεβαστοί μου Ανώτατοι,

Σας ακούω και σας παρακολουθώ μετά μεγάλης προσοχής…..

Υψώνοντας κραυγή αγωνιάς που έχει σκοπό να ακουστεί στις εσχατιές όλης της επικρατείας, από τον Έβρο μέχρι τη Γαύδο και από το Καστελόριζο μέχρι την Κέρκυρα καλώ όλους εσάς, τους άξιους, τους ενάρετους, τους τίμιους τους ταγούς του στρατεύματος, αφού λάβετε υπόψη σας την ευθύνη πουσας αναλογεί, να ηγηθείτε στην προσπάθεια μας για την σωτηρία της πατρίδας.

Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή, να ασκήσετε με τις γνωριμίες σας την επιρροή σας προς κάθε κατεύθυνση, να εφαρμόσετε τις γνώσεις σας και να ασκήσετε τις στρατηγικές σας ικανότητες, έτσι ώστε ηγούμενοι του μετώπου να μην επιτρέψετε στο Δ! Ράιχ να καταστήσει την Πατρίδα μας προτε��τοράτο του, όπως σήμερα επιχειρείται και υποστηρίζεται από τους επιόρκους εφιάλτες πολιτικούς μας ηγέτες, οι όποιοι άνοιξαν ήδη την κερκόπορτα της παράδοσης στους διεθνείς τοκογλύφους.

Ενθυμηθείτε τον όρκο που δώσαμε όλοι μας και παρακαλώ να υψώσετε το παράστημα σας μιας και οι καιροί ου μενετοί. Όλοι έχουμε ορκισθεί μέχρι την τελευταία μας αναπνοή να προστατεύουμε τους Νομούς του κράτους και να υπερασπιστούμε το Σύνταγμα το όποιο καταστρατηγείται καθημερινά.

Τίποτε δεν θα μας καταστήσει επιόρκους. Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα. Τώρα πρέπει να γίνει η μεγάλη αρχή. Τώρα που υπάρχει ακόμη λίγος χρόνος πρέπει να γίνει η Αφύπνιση.

Ηγηθείτε λοιπόν του αγώνα, αποκαταστήσετε την περήφανη πατρίδα μας στην ηγετική θέση που της αξίζει και της ανήκει ως κοιτίδα του πολιτισμού και της Δημοκρατίας. Εμπρός λοιπόν σεβαστοί μου Στρατηγοί, Ναύαρχοι, Πτέραρχοι, με εσάς μπροστάρηδες, εμείς βοηθοί σας ακολουθούμε στηρίζοντας σας, για να πετύχουμε όλοι μαζί το όραμα να φτάσουμε την Ελλάδα μας, με την βοήθεια του θεού, τόσο ψηλά όσο της ανήκει.

Μπορείτε και μπορούμε.

Άνευ ημών η Πατρίς Απόλλυται!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

“Κύριοι στην σημεριν�� Ελλάδα υπάρχει πλέον μια παγκοσμιοποίηση της εξουσίας. Τα σημερινά ανδρ…

Ακρόπολις 18.7.1947.

Ναι, έχουν περάσει εξήντα πέντε χρόνια. Αλλά αυτοί οι κερατάδες οι Φράγκοι δεν μας δίνουν συμπλ…

Οι μασόνοι γίνονται ριάλιτι!

Οι Ελευθεροτέκτονες είχαν ανέκαθεν ένα «προβληματάκι» με την εικόνα που έβγαζαν προς τα έξω. Το …
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.659