Skip to main content

Άρχισαν τα όργανα. Στα Γαλλικά πλάκωσε τον βλαχοστούρναρο ο κερκυραίος.



Όλα ξεκίνησαν με το αίτημα του να διατεθεί ένα έξτρα κονδύλι για την προμήθεια νέων μοτοσυκλετών λόγω βλαβών και παλαιότητας των υπαρχόντων που χρησιμοποιούν οι ΔΙΑΣ ΔΕΛΤΑ ΚΑΙ ΣΙΑ. Εκχώρησε δε λόγω πολύς εργασίας και της μη υπάρξεως υφυπουργού τις αρμοδιότητες προμηθείας στο υπουργείο οικονομικών. Χθες λοιπόν έλαβε με την αλληλογραφία του επιστολή που τον πληροφορούσαν ότι αγοράστηκαν 800 τεμάχια με γνώμονα τις τεχνικές προδιαγραφές που έδωσε το Υπουργείο Προστασίας όπως η μεταφορά δύο ατόμων και την οικονομική κατάσταση όπου βρίσκεται η χώρα….. Ακολουθεί φωτογραφία που μετά από πολλές προσπάθειες έφτασε στα χέρια μας.
%CF%80%CE%BF%CE%B4%CE%B7%CE%BB%CE%B1%CF%84%CE%BF
Προδιαγραφές μοντέλου: Μέχρι δύο επιβάτες, αρκετά λιτοδίαιτοι (μέσω της μισθοδοσίας, κόψτε λίγο ακόμη). Πιάνει μέγιστη ταχύτητα τα 35 χιλιόμετρα την ώρα στην κατηφόρα (στην ανηφόρα σπρώχνετε). Έχει 6 ταχύτητες λειτουργούν οι 4, οι άλλες δύο να μην χρησιμοποιούνται γιατί η μία ανοίγει πόρτα για την Νάρνια και η άλλη για την μαγική χώρα της Τεραμπίθια. Για την συνέχεια θα σας κρατάμε ενήμερους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Πίστη στην πατρίδα, πάντα. Πίστη στην κυβέρνηση, όταν το αξίζει.

Μητσοτάκης στο Focus: Θα φροντίσω να καταστούν οι δημόσιοι υπάλληλοι περισσότερο ευέλικτοι, είτ…

Η σταθερότητα στις αποφάσεις είναι συχνά απλό δείγμα βλακείας. Δείχνει ανικανότητα να σκεφθείς το ίδιο πράγμα δυο φορές.

Πρέπει να ανακαταλάβουμε τις πόλεις μας από τους μετανάστες και να δημιουργηθούν χώροι φιλοξενί…

Παραφράζοντας τον Φρανσουά Μιττεράν

H Άγκελα Μέρκελ (Mάργκαρετ Θάτσερ) δεν μ’ αρέσει. Oύτε σαν γυναίκα, ούτε σαν άντρας. Φρανσουά…