Skip to main content

Έριξε πιπέρι στην κοκαΐνη για να μην τη μυρίσει ο αστυνομικός σκύλος

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2023%2F01%2Fllll 4
llllΟ 30χρονος έκανε ότι μπορούσε αλλά ατύχησε και συνελήφθη στο Ηράκλειο

Δεν κίνησε την περιέργεια των λιμενικών του Ηρακλείου η συμπεριφορά του, αλλά τους έμεινε στο μυαλό η εξωτερική του εμφάνιση και αυτόματα κάποιοι συ��ειρμοί λόγω πείρας, οδήγησαν στη σύλληψη του 30χρονου μοντέλου, κατοίκου
νομού Λασιθίου. Ο νεαρός ο οποίος ασχολείται με το μόντελινγκ αλλά και με τη νύχτα, σύμφωνα με πληροφορίες από λιμενικές πηγές, συνελήφθη χθες το πρωί, όταν ήρθε με το πλοίο της γραμμής από τον Πειραιά.

Στην περίπτωσή του η φράση «η ομορφιά ανοίγει πόρτες» βρήκε μεταφορική και κυριολεκτική σημασία. Άνοιξαν γι’ αυτόν οι πόρτες του Λιμεναρχείου Ηρακλείου, όπου εξετάστηκε ενδελεχώς όπως αναφέρει το patris.gr. Από τον σωματικό έλεγχο και την έρευνα στις αποσκευές του προέκυψε ότι έφερε 48,9 γραμμάρια κοκαΐνης. Βρέθηκαν για την ακρίβεια σε μια συσκευασία που ήταν ραμμένη στη φόδρα του σακιδίου που είχε στους ώμους ο 30χρονος.

Η συσκευασία αυτή δεν ήταν μόνο παράνομη, αλλά και πικάντικη, αφού κάποιος είχε φροντίσει να την περιβάλει με πιπέρι για να μην την «πιάσει» η μύτη του ειδικά εκπαιδευμένου σκύλου για τον εντοπισμό ναρκωτικών. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, ο νεαρός έκανε ταξίδι – «αστραπή» στην Αθήνα, για να ψωνίσει, όπως εκτιμούν λιμενικοί, και στη συνέχεια να «σπρώξει» στα λημέρια του. Για τον λόγο αυτό, άφησε σε πάρκινγκ κοντά στο αεροδρόμιο το αυτοκίνητό του και ταξίδεψε αεροπορικώς για την Αθήνα.

Η επιστροφή ήταν με το καράβι, πιστεύοντας ενδεχομένως ο ίδιος ότι ο έλεγχος θα είναι πιο χαλαρός. Λιμενικοί του Λασιθίου έκαναν έρευνα και στο σπίτι του, όπου μένει με τους γονείς του. Εκεί, βρέθηκαν ένα κυνηγετικό όπλο, 0,3 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, ένα πτυσσόμενο μαχαίρι, λίγα φυσίγγια και ελάχιστοι κάλυκες. Ο ίδιος φέρεται να μην είπε κάτι στη διάρκεια της εξέτασής του.

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης