Skip to main content

Αγαπητή Google δώσε στον μπαμπά ρεπό για τα γενέθλιά του

Αγαπητή Google δώσε στον μπαμπά ρεπό για τα γενέθλιά του

Κάποιες φορές το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να το ζητήσεις. Εργαζόμενος στην Google έλαβε μία εβδομάδα άδεια για να την αφιερώσει στην κόρη του χάρη σε ένα αξιολάτρευτο γράμμα που έγραψε η μικρή Κέιτι στον κολοσσό του
Ίντερνετ, ζητώντας να του δώσουν ρεπό για τα γενέθλιά του.

«Dear Google worker…». Η Κέιτ ζητά από τον εργοδότη να βεβαιώσει ότι ο μπαμπάς θα έχει ρεπό από τη δουλειά την Τετάρτη «γιατί ο μπαμπάς παίρνει ρεπό ΜΟΝΟ το Σάββατο».

«Υ.Σ. Είναι τα γενέθλια του μπαμπά!» γράφει η Κέιτι στο χειρόγραφο σημείωμα που κάνει το γύρο του Διαδικτύου.

Και ακολουθεί δεύτερο υστερόγραφο με παράλληλη υπενθύμιση προς το αφεντικό: «Είναι καλοκαίρι, ξέρετε»…

Η μικρή δεν άργησε να λάβει απάντηση από τον εργοδότη του μπαμπά Ντάνιελ Σίπλακοφ, ο οποίος την ευχαρίστησε για την ευγενική της επιστολή και επισήμανε ότι ο μπαμπάς της «εργάζεται σκληρά σχεδιάζοντας πολλά όμορφα και απολαυστικά πράγματα για την Google και εκατομμύρια πολίτες σε όλη την υφήλιο».

«Για την περίσταση των γενεθλίων του, και αναγνωρίζοντας τη σημασία κάποιων ρεπό της Τετάρτες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού, του δίνουμε άδεια όλη την πρώτη εβδομάδα του Ιουλίου. Καλή διασκέδαση!» κατέληξε η απάντηση του διευθυντή.

Αν και κάποιοι θεώρησαν ότι μπορεί να πρόκειται απλώς για ένα κόλπο δημοσιότητας, η Google επιβεβαίωσε στην Huffington Post ότι το γράμμα ήταν αυθεντικό και ο υπάλληλος της εταιρείας όντως θα πάρει άδεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης