Skip to main content

Αι σιχτίρ ή ος γκελντή Εφέντιμ;;;;

ERDDDΑνεργία, άγρια φορολογία που αυξάνεται καθημερινά, εγκληματικότητα, ανύπαρχτο σύστημα υγείας μαστίζουν την χώρα. Οι πολιτικοί έχουν δόγμα το ότι βρίσκω παίρνω, μισά-μισά, σήμερα εγώ αύριο εσύ, μουνταρία και με το
νόμο περί ευθύνης υπουργών δεν δικαζόμαστε ποτε. Ο Τούρκος θα φαντάζει σαν απελευθερωτής στην Ελλάδα.

«Η Συνθήκη της Λωζάνης και όλο το Διεθνές Δίκαιο είναι όντως μία πραγματικότητα στον πολιτισμένο κόσμο την οποία κανείς, ούτε η Άγκυρα, μπορεί να αγνοήσει και όλοι οφείλουν να σέβονται. Όσο οδυνηρό και αν τους φαίνεται αυτό», τονίζουν διπλωματικές πηγές.

Σεβάστηκε η Τουρκία την Κύπρο; Έχει σεβαστεί διεθνείς συνθήκες; Πόσα ψηφίσματα του ΟΗΕ την καταδικάζουν; 100 τουλάχιστον.

Ο δικός μας ο πρωθυπουργός δεν κάνει καμία δήλωση, ούτε ο ανύπαρκτος υπουργός εξωτερικών. Δύο φορές συναντήθηκαν με τον Ερντογάν και σε καμία συνάντηση δεν απεικονίζεται η ελληνική σημαία ως είθισται. Έχουν στρώσει το χαλί στον Ερντογάν με τις δηλώσεις Ρεπούση περί συνωστισμού, την άρνηση της γενοκτονίας των Ποντίων από τον υπουργό Παιδείας Φίλη. Έχουν αφοπλίσει τα ΤΕΑ, Τούρκοι έχουν αλώσει το στρατηγείο της Λάρισας. Έχουμε υποβρύχια που γέρνανε, τυφλά αεροπλάνα χωρίς ραντάρ, τανκς με σάπιους θώρακες. Λιμοκτονούντες στρατιωτικ��ύς αλλά με υψηλό φρόνημα. Οι λαθροεισβολείς έγιναν μετανάστες και πρόσφυγες και έχουν αποικήσει όλα τα νησιά. Ο λαός αναλώνεται στην τηλεόραση μεταξύ του Καρά Σεβντα και του Καλογρίτσας Gate. Η ΠΟΕΔΗΝ κρούει τις καμπάνες για τους νεφροπαθείς που πεθαίνουν λόγω ακατάλληλων μηχανημάτων. Η Αλληλεγγύη της Εκκλησίας κατηγορείται για κακουργηματικές πράξεις.

Βλέπω τους Έλληνες να λένε ΑΙ ΣΙΚΤΙΡ πολιτικοί και ΟΣ ΓΚΕΛΝΤΗ ΕΦΕΝΤΙΜ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης