Skip to main content

ΑΝΩΤΕΡΗ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ Ή ΘΕΟΤΗΤΑ;Ο θεός έκανε τον Αδάμ {Γένεσης 2-7} Τότε ο Κύριος ο Θεός έπλασε τον άνθρωπο από το χώμα της γης και φύσηξε μέσα στα ρουθούνια πνοή ζωής. Έτσι έγινε ο άνθρωπος ζωντανό ον. Διαβάζουμε εν συνεχεία στην {Γένεση 2-22} Μετά από την πλευρά που πήρε από τον Αδάμ σχημάτισε μια γυναίκα και την οδήγησε σ’ αυτόν. Την Εύα. Ας δούμε την κοσμογονία του Ησίοδου.
Τον καιρό που οι άνθρωποι ζούσαν με τους θεούς ο Δίας οργίστηκε με αυτούς και αποφάσισε να τους κάνει μεγάλα δεινά. Έδωσε εντολή λοιπόν και ο Ήφαιστος πήρε χώμα και έπλασε την Πανδώρα (την πρώτη γυναίκα) και η θέα Αθήνα της εμφύσησε ζωή. Διαβάζοντας την Γένεση βλέπουμε ότι ο άνθρωπος είναι πλασμένος από χώμα όπως και στην κοσμογονία. Η δε γένεση όπως και η κοσμογονία τονίζουν ότι πρώτα φτιάχτηκε ο άνδρας ο οποίος ήταν ανδρόγυνος και μετά η γυναίκα. Και στις δύο περιπτώσεις ο Θεός οργίστηκε με τους ανθρώπους Ο Αδάμ και η Εύα όπως μας λέει η βίβλος αφού διώχτηκαν από τον παράδεισο εμείνανε στην Εδέμ και έκαναν τον Καιν και τον Αβελ, ο Καιν σκότωσε τον Αβελ και ο θεός τον διέταξε να φύγει από την Εδέμ. Μέχρι εκεί το έχουμε διαβάσει όλοι, παρακάτω σε μεγάλο ποσοστό δεν έχει διαβάσει ούτε έχει μιλήσει κανείς, γι’ αυτά που συνέβησαν εάν συνέβησαν, θα το δούμε παρακάτω. Ο Καιν αφού ο θεός του έβαλε σημάδι για να μη τον πειράξει κανένας πήγε στην πόλη που ήταν απέναντι της Εδέμ που λεγόταν Ναϊδ εκεί γνώρισε την γυναίκα του και έκαναν ένα παιδί που ονομαζόταν Ενώχ. Ποια ήταν όμως αυτή η πόλη και πως υπήρχαν άνθρωποι εκεί, ακόμη και πριν τους πρωτόπλαστους; Μαρτυρίες για τον Ενώχ βρίσκουμε και λέγεται ότι αναλήφθηκε στους Ουρανούς και τον πήρε, θα έλεγα …. ΑΤΙΑ….ΤΙ;;;;

Απόσπασμα από το βιβλίο του Ενώχ.
XVII
1. Καὶ παραλαβόντες με εἴς τινα τόπον ἀπήγαγον, ἐν ᾧ οἱ ὄντ��ς ἐκεῖ
γίνονται ὡς πῦρ φλέγον καὶ, ὅταν θέλωσιν, φαίνονται ὡσεὶἄνθρωποι.
2. Καὶἀπήγαγόν με εἰς ζοφώδη τόπον καὶ εἰς ὄρος οὗ ἡ κεφαλὴ ἀφικνεῖτο
εἰς τὸν οὐρανόν.
3. καὶεἶδον τόπον τῶν φωστήρων κ��ὶ τοὺς θησαυροὺς τῶν ἀστέρων καὶ
τῶν βροντῶν, καὶ εἰς τὰἀεροβαθῆ, ὅπου τόξον πυρὸς καὶ τὰ βέλη καὶ τὰς
θήκας αὐτῶν καὶ τὰς ἀστραπὰς πάσας.
4. Καὶἀπήγαγόν με μέχρι ὑδάτων καὶ μέχρι πυρὸς δύσεως, ὅ ἐστιν καὶ
παρέχον πάσας τὰς δύσεις τοῦ ἡλίου.
5. καὶἤλθομεν μέχρι ποταμοῦ πυρός, ἐν ᾧ κατατρέχει τὸπῦρ ὡς ὕδωρ καὶ
ῥέει εἰς θάλασσαν μεγάλην δύσεως.
6. ἴδον τοὺς μεγάλους ποταμούς, καὶ μέχρι τοῦ μεγάλου ποταμοῦ καὶ μέχρι
τοῦμεγάλου σκότους κατήντησα, καὶἀπῆλθον ὅπου πᾶσα σὰρξ οὐ
περιπατεῖ.
7. ἴδον τοὺς ἀνέμους τῶν γνόφων τοὺς χειμερινοὺς καὶ τὴν ἔκχυσιν τῆς
ἀβύσσου πάντων ὑδάτων.
8. ἴδον τὸ στόμα τῆς γῆς πάντων τῶν ποταμῶν καὶ τὸ στόμα τῆς ἀβύσσου.
Από τα ανωτέρω συμπεραίνουμε ότι άνθρωποι υπήρχαν στη γη και πριν την εμφάνιση του Θεού. Ο δε Θεός ήταν θυμωμένος πάντα με τους ανθρώπους.Προστάτευε όμως το προϊόν άνθρωπος που είχε πλάσει ο ίδιος. Στο επόμενο που θα γραφτεί εντός του Απριλίου θα σας δοθεί η συνέχεια για τους γίγαντες και αν υπήρξαν επί της γης

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ufo……Υπάρχουν;;;;;

Τα UFO δεν υπάρχουν. Τα αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα δεν είναι παρά παραισθήσεις πο…

Όταν ένα έθνος βρίσκεται σε πτώση, όταν μια κοινωνία καταρρέει, μια παράμετρος μπορεί να βρεθεί πάντα: έχουν ξεχάσει από πού έρχονται. Έχουν χάσει επαφή με αυτό που τους ένωσε στην αρχή.

Έλληνας είμαι έχω μάθει να ζω με τά μάρμαρα. Σέβομαι τους άλλους πολιτισμούς αλλά όταν βλέπω τέτοιες φωτογραφίες π��ίγομαι. Είμαι ρατσιστής????