Skip to main content

Από σήμερα κιχ, δε δικαιούται ουδείς να ομιλεί..

4e769519254e2 picture 001.«Μην ξεχνάμε τι ψήφισαν χθες 4,3 στους 10 Έλληνες» – Σχόλιο αναγνώστη στο newsbeast. gr
Ανάγνωστης έστειλε τις σκέψεις τους για το τι ψήφισε χτες μέρος του ελληνικού λαού, το 4,3 στους 10 Έλληνες, όπως αναφέρει χαρακτηριστικά…
1) Φόρο ΕΤΑΚ και ΦΑΠ.2) Φόρο για τα αγροτεμάχια και τα οικόπεδα, πέρα από το ΦΑΠ.3) ΕΕΤΗΔΕ ( χαράτσι στη ΔΕΗ ) ΤΟ 2012, ενώ οι 100.000 αιτήσεις εξαίρεσης εκκρεμούν στις ….
εφορίες της Ελλάδας και απειλούνται με δήμευση καταθέσεων και σπιτιών!4) αύξηση αντικειμενικών αξιών ( άρα διπλάσιους φόρους σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές σε δημοτικά τέλη, γονικές παροχές και κληρονομιάς και χαράτσια: Σε Κρήτη, Δωδεκάνησα,Κυκλάδες, Νησιά Ιουνίου, Αττική, Θεσσαλονίκη, Χαλκιδική,Αχαία και σε όλα τα αστικά και παραθεριστικά κέντρα).5) Φόρο 20% στα ενοίκια και στις καταθέσεις.6) νέες έκτακτες εισφορές στα εισοδήματα, μισθούς, συντάξεις, εφάπαξ, αυτοκίνητα, ελεύθερους επαγγελματίες.7) κατάργηση φοροαπαλλαγών, οικογενειακών και πολυτεκνικών επιδομάτων, και των κοινωνικών επιδομάτων σε 200.000 ελληνικές οικογένειες αφού θα μπουν σε χαμηλά εισοδηματικά κριτήρια8) Αυξημένα τεκμήρια, άρα διπλασιασμός φόρων και μηδενική επιστροφή φόρου ακόμα και σε αυτούς που πήραν πέρυσι 1000 ή 2000 ευρώ.9) Νέες περικοπές σε μισθούς, συντάξεις,εφάπαξ.10) Πετρέλαιο θέρμανσης στο 1,5 ευρώ και ανάλογα το φυσικό αέριο 1,3 ευρώ. 11) Βενζίνη στα 2 ευρώ. 12) Μείωση επιδομάτων ανεργίας και βύθιση της χώρας σε μεγαλύτερη ύφεση, άρα και μείωση του εσωτερικού τουρισμού, καταποντισμός των τουριστικών περιοχών, των ναυτιλιακών και αεροπορικών εταιριών. 13) Απολύσεις και ανεργία άλλων 200.000 ατόμων τουλάχιστον σε δημόσιο και ιδιωτικό τομέα. 14) Φόρο ιδιοκατοίκησης, πέρα από το χαράτσι! 15) Όχι αποζημιώσεις σε ομολογιούχους που έχασαν τις αποταμιεύσεις τους από το κούρεμα και σε ταμεία ασφαλισμένων και δημόσια ιδρύματα που έχασαν τα αποθεματικά τους. 16) Μηδενισμός αφορολόγητου, ακόμα και για τα παιδιά, οπότε θα αυξηθούν οι φόροι κατά 100%. 17) Νέες αυξήσεις στη ΔΕΗ, στις συγκοινωνίες και στις εταιρίες κοινής ωφέλειας. 18) Ηλεκτρονικό φακέλωμα όλων των Ελλήνων. 19) Μεγάλες αναδρομικές μειώσεις σε συντάξεις και σχεδόν βέβαιη περικοπή 13ου και 14ου μισθού. 20) Άρση της απαγόρευσης της κατάσχεσης της πρώτης κατοικίας λόγω χρεών. 21) Σταδιακή κατάργηση του ΕΦΑΠΑΞ στο δημόσιο τομέα – Άμεση περικοπή 30% αναδρομικά. 22) Σταδιακή κατάργηση της αποζημίωσης στον ιδιωτικό τομέα είτε απο απόλυση είτε απο σύνταξη. 23) Πλήρης κατάργηση των φοροαπαλλαγών και των ειδικών καθεστώτων φορολόγησης. Προβλέπεται κατάργηση των εκπτώσεων φόρου όπως για τόκους στεγαστικών δανείων α΄ κατοικίας, ενοίκια, δίδακτρα, ασφάλιστρα, ιατρικές επισκέψεις, εξετάσεις, νοσήλια ή και ασφαλιστικές εισφορές. 24) Αύξηση του συντελεστή ΦΠΑ από 6,5% σε 13%. 25) Κατάργηση μειωμένου συντελεστή ΦΠΑ που ισχύει στα νησιά. 26) Υπαγωγή των αγροτών σε ΦΠΑ. 27) Νέος ειδικός φόρος κατανάλωσης σε ποτά/τσιγάρα. 28) Νέα αύξηση τέλους ταξινόμησης σε μεταχειρισμένα αυτοκίνητα. 29) Νέα αύξηση τελών κυκλοφορίας.
Μετά από όλα αυτά η 17η Ιουνίου φαίνεται πόσο σημαντική ημέρα ήταν. Το 39% του εκλογικού σώματος πήγε για μπάνιο και το υπόλοιπο 4,3 Έλληνες στους 10 που ψήφισαν, ψήφισαν τα παραπάνω.
Από σήμερα κιχ, δε δικαιούται ουδείς να ομιλεί!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΑΠΟ ΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ

“Κύριοι στην σημεριν�� Ελλάδα υπάρχει πλέον μια παγκοσμιοποίηση της εξουσίας. Τα σημερινά ανδρε…

ΤΟΥΣ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΠΕ!

Πραγματικά εντυπωσιακό! Καμία σχέση με αυτό που μας προβάλλουν το τελευταίο διάστημα!! Τόσο ε…

Αναμνήσεις….

Ακρόπολις 9.6.1957Έτσι άρχισαν όλα. Η εκστρατεία της εφημερίδας ήταν το εναρκτήριο λάκτισμα. Με…