Αρχίζοντας από την πραγματικότητα πλησιάζεις την αιτία…

%CE%91%CE%95%CE%A1%CE%9F%CE%A0%CE%9B%CE%91%CE%9D%CE%91+%CE%A0%CE%9F%CE%9B%CE%95%CE%9C%CE%99%CE%9A%CE%91
Η Ελλάδα είναι μία χώρα που οι σύμμαχοί της απειλούν τα σύνορα। Οι συχνές προκλήσειςτης Τουρκίας και το προηγούμενο της Κύπρου αναγκάζουν την πατρίδα μας να εξοπλίζεται αμυντικά; ή είναι μόνο προσχήματα να αγοράζουμε όπλα;
Ότι και να συμβαίνει η στρατικοποίηση της οικονομίας μας έγινε πραγματικότητα। Άρχισε με τα έξοδα για την Κύπρο και βρίσκεται στο στάδιο, υπέρμετρες αγορές όπλων। Σε τέτοιου είδους οικονομία και στην φάση που βρίσκεται, θεραπεία δεν υπάρχει।
Μία μορφή παραποίησης της πραγματικότητας είναι ότι η αποβιομηχάνιση της οικονομίας μας οφείλεται στο υψηλό εργατικό κόστος και στα πενιχρά κέρδη των επιχειρήσεων। Μία δεύτερη μορφή παραποίησης είναι ότι η ανόρθωση της οικονομίας είναι στο χέρι του καταναλωτήμε την έννοια να μην καταναλώνει πλέον τόσα αγαθά όσα το 2009 αλλά τα μισά।
Η απτή πραγματικότητα, η αλήθεια όμως βρίσκεται στο ότι αγοράζουμε και αγοράζουμε όπλα από όσα αντέχει το παραγωγικό μας δυναμικό και ότι δανειζόμαστε με υπέρογκα επιτόκια να πληρώνουμε όπλα -Ανδρέας Ανδρεάδης:Η χώρα που δανείζεται για να αγοράζει όπλα δίνει γην και ύδωρ।
Σκληρή πραγματικότητα σε λίγο θα είναι το ενέχυρο του τόσου εξοπλισμού που αγοράζουμε και εγγύηση της αποπληρωμής του δεν μπορεί να είναι η νεκρανάσταση της οικονομίας μας, αλλά πρώτα κάποιες πολυετείς λιτότητες του πληθυσμού, δηλαδή , τα εκατομμύρια της τρίτης κατηγορίας πολιτών και αργότερα τα πετρέλαιά μας। Τότε θα φανεί ποία είναι η αιτία για όσα συμβαίνουν και ιδίως για όσα ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ και στις τρεις ακτές του Αιγαίου।
Απαίσια πραγματικότητα είναι ότι ελάχιστοι από τους ….αποφασίζοντες παντογνώστες του πληθυσμού γνωρίζουν ότι τα ανταλλακτικά του τόσο υπερεξοπλισμού μας βρίσκονται στη Σμύρνη και τα όπλα κάτω από την επιτήρηση Ακτίου, του έκτου στόλου। Η πολιτική ( το εφικτό), επιμένει ότι αυτό γίνεται….συμμαχικά για να εκμηδενιστεί η υποψία κάθε κακόβουλου ότι η ελληνοτουρκική ρήξη μπορεί να αρχίσει….τυχαία।
Ακολουθούμε το δόγμα σφάξε με αγά μου να αγιάσω.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ…

Σχόλια (0)

  • Από όσο μπορεί νά θυμάμαι τήν δεκατία τού 1980
    οι Αμερικανοί μάς πρότειναν νά έχουμε εργοστάσιο ανταλλακτικών γιά τά F-16, ή κάτι τέτοιο, τά γράφω αυτά μέ κάθε επιφύλαξη, διότι δέν θυμάμαι καλά.
    Τότε λοιπόν επί ΠΑ.ΣΟ.Κ. απάντησε η τότε Κυβέρνηση αρνητικά καί έσπευσαν οι Τούρκοι νά αρπάξουν τήν ευκαιρεία καί νά φτιάξουν αυτοί τό εργοστάσιο….
    Έτσι σήμερα η Ελλάδα αγοράζει ανταλλακτικά γιά τά μαχητικά της Αεροσκάφη από τήν ΓΕΙΤΟΝΙΚΗ-ΕΧΘΡΙΚΗ αλλά πάνω απ' όλα ΚΑΡΝΤΑΣΙΚΗ ΤΟΥΡΚΙΑ, άγνωστο σέ τί ΤΙΜΕΣ, υπέρ τής τσέπης ποίων;;;

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.290