Skip to main content

Βγήκαν απο τις φυλακές με εξπρές 341 ισχυροί σε τρία χρόνια !!!

niknikopo2Οι πατρίκιοι της παλαιάς Ρώμης είχαν μόνο προνόμια και οι πληβείοι πλήρωναν για κάθε τι.
Ακόμα και στις τιμωρίες για εγκλήματα
οι πατρίκιοι είχαν ιδιαίτερη και προκλητική μεταχείριση.
Έβγαιναν αμέσως ή δεν έμπαιναν καθόλου φυλακή, ενώ οι πληβείοι πέθαιν��ν στις φυλακές, ακόμα και αν ήταν πολύ άρρωστοι.
Ετσι έμεινε ο διαχωρισμός στην ιστορία να σηματοδοτεί και τα σημερινά.Δυο παρεμβάσεις του Νίκου Νικολόπουλου υπογραμμίζουν αυτή την διακριτική μεταχείριση.
Η πρώτη αφορά την αθλιότητα κατάληψης της παραλίας α λα Μάτι στα Αραχωβίτικα της Πάτρας.
Οι τοίχοι πάνω στο νερό της θάλασσας. Αρα οι μπουλντόζες έπρεπε αμέσως να πιάσουν δουλειά και να κατεδαφίσουν.
Μεταξύ των εξοχικών εκεί και αυτό του Δήμαρχου Πάτρας και στελέχους του ΚΚΕ Πελετίδη.
Ο Νικ Νικολόπουλος με μηνυτήρια αναφορά προσπαθεί να αναγκάσει τον Εισαγγελέα Πάτρας να κάνει αυτό που όφειλε να κάνει μόνος του. Δηλαδή να εφαρμόσει το νόμο. Και του θυμίζει του Εισαγγελέα λόγια στελεχών του ΚΚΕ για την πλουτοκρατία που χτίζει πάνω στις παραλίες και αποκόβει τον κοσμάκη από την πρόσβαση.

Η δεύτερη παρέμβαση αναγκάζει τον Υπουργό Δικαιοσύνης να κάνει σοβαρότατες αποκαλύψεις που θα βγάλουν στην επιφάνεια την διακριτική μεταχείριση ισχυρών ακόμα και στις φυλακές. Με διάφορα τερτίπια τα τελευταία τρία (3) χρόνια αποφυλακίζονται πάνω από εκατό (!!!) ισχυροί το χρόνο και τώρα γίνεται έρευνα για να βρουν πόσοι από δαύτους (η πλειοψηφία βέβαια….) χρησιμοποίησαν ψεύτικα δικαιολογητικά…
Μια ανάγνωση της (ειλικρινούς βέβαια) απάντησης του νέου Υπουργού Δικαιοσύνης δείχνει το μέγα σκάνδαλο στις φυλακές και τις εξπρές και μουλωχτές αποφυλακίσεις ισχυρών, με αποκορύφωμα την υπόθεση Φλώρου στην οποία αναμίχθηκαν πολύ επώνυμοι γιατροί και ο εισαγγελέας ψάχνει να βρει, πως ήρθε ο Φλώρος σε επαφή μαζί τους αφού υποτίθεται ότι δεν είχαν πρόσβαση στις φυλακές.

Η απάντηση που απέσπασε ο κ Νικολόπουλος είναι εξαιρετικά σημαντική και την δημοσιεύουμε λεξη προς λέξη για ένα σκάνδαλο αποφυλακίσεων εξπρές, τις οποίες αποφυλακίσεις απολαμβανουν πολλοί πολιτικοί και επιχειρηματίες.
Αυτές οι υποθέσεις επανεξετάζονται όλες.

Ιδού η απάντηση:
Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης