Skip to main content

Γιατί το έκανε ο Εφραίμ ?

putin efraim 1 nai

Γράφει ο Σωφρόνιος στον αδερφό του Ευλάμπιο της μονής Κουτσουκαρίου (φυλακές Κορυδαλλού) και βοήθεια μας

Αδερφέ Ευλάμπιε υποδέξου τον Άγιο Εφραίμ όπως του πρέπει αν και έμαθα ότι ήδη το έχεις πράξει , να έχει δικό του κελί για να μπορεί να προσεύχεται και να σώσει τους αμαρτωλούς , ένας αδάμαντας του μοναχισμού που κατάφερε να τον επισκέπτεται στη Μονή Βατοπεδίου , ο Κάρολος ο διάδοχος της Αγγλίας , ο Πούτιν , όλοι οι π��ωθυπουργοί Ελλάδος και Κύπρου και οι βουλευτές των χωρών αυτών . Είθε αυτοί που προανέφερα να συλλογιστούν την κρισιμότητα των ιστορικών ημερών που ζούμε και να οδοιπορήσουν οικία και ελευθέρα βουλήση και να είναι συνοδοιπόροι στο δρόμο του Γολγοθά που περπατά .Ο Άγιος Εφραίμ είναι ο πνευματικός των μεγάλων τιμονιέρηδων του πλανήτη μας , ένας άνθρωπος τίμιος , ανιδιοτελείς που το μόνο που σκέπτεται είναι το καλό της ορθοδοξίας και μετά του ελληνισμού . Ποτέ δεν εκμεταλλεύτηκε πληροφορίες που του εξομολογούνταν και αυτό το βλέπουμε από τις offshore εταιρείες που διέθετε όπως η Ρασαντέλ , ήταν μόνο μερικές εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που διακίνησαν και όχι χιλιάδες , βλέπουμε ότι ήταν φτωχές εταιρείες από αυτά που λένε οι άπιστοι ανακριτές . Για τα προσωπικά του έξοδα ποιος μπορεί να τον κατηγορήσει μόνο δύο Καγιέν και καναδυό Τσερόκι διέθετε η Μονή . Φτώχια καταραμένη…

Και θα σου αποκαλύψω Ευλάμπιε για το πώς έφτασε να κατηγορηθεί και να εγκλειστεί στο Κουτσουκάρι . Καταρχάς πρέπει να πούμε ότι δεν είναι φιλοχρήματος αλλά είναι υπεράνω χρημάτων και συντρέχτης , ας θυμηθούμε ότι όταν αρρώστησε ο Ανδρέας ο Παπανδρέου επικοινώνησε και τον παρακάλεσε η Μιμή , ο Εφραίμ πήρε τη ζώνη και ο πετραχήλι του και κατέβηκε στο Ωνάσιο για να ευλογήσει τον Ανδρέα και όταν οι εφοπλιστές άρχισαν και τον καλούσαν στα σπίτια τους αυτός δεν καταδέχθηκε να πάρει ούτε μία επιταγή και έλεγε παρακαλώ τις δωρεές σας δώστε τις στον Αρσένιο που τον ακολουθούσε . Άλλο παράδειγμα τώρα που αμφισβητούσανε την εκλογή του Πούτιν στη Ρωσία πήρε ξανά το ζουνάρι και όργωσε από τη Σιβηρία μέχρι τη Μόσχα . Αυτός ο μεγάλος άνθρωπος ενθυμούμενος την πτώση του Κωνσταντινουπόλεως τότε που οι καλόγεροι έλεγαν : ΗΤΑΝ ΘΕΛΗΜΑ ΘΕΟΥ Η ΠΟΛΗ ΝΑ ΤΟΥΡΚΕΨΕΙ και συγκρίνοντας με τις συγκυρίες τις σημερινές (δηλαδή ότι θα επαναληφθεί το ίδιο γεγονός με το 1453 ) γύρισε και είπε προς τον ουρανό ( όταν οι πολιτικοί της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ ορμώμενοι και αυτοί από ψηλά ιδανικά του πρότειναν οι περιοχές της λίμνης της Βυσθων��δος ΝΑ ΑΝΤΑΛΑΓΟΥΝ με δημόσιες εκτάσεις και κτήρια ανυπολογίστου αξίας ) είπε : ΓΕΝΗΘΗΤΩ ΤΟ ΘΕΛΗΜΑ ΣΟΥ και ενώ του μιλούσε ο πρωθυπουργός Κωνσταντίνος Καραμανλής από αριστερά γύρισε χωρίς να υπάρχει κανένας στα δεξιά ( εγω πιστεύω ότι έβλεπε όραμα ) και είπε : ΣΩΠΑΣΕ ΚΥΡΑ ΔΕΣΠΟΙΝΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΠΟΛΥ ΔΑΚΡΥΖΕΙΣ ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ ‘ΝΑΙ .

ΑΓΕΤΑΙ ΕΝ ΕΙΡΗΝΗ

Υ.Γ. Ευλάμπιε να μην ξεχνάς να κρουασάν βουτύρου που τρώει το πρωί να είναι άζυμα

Η πάστα φλόρα να είναι με αλεύρι ολικής αλέσεως και με γλυκόζη, τουλάχιστον τρία κιλά καθημερινώς και τα πατόν σαλέ πάντοτε της ώρας . Εσύ εργάζεσαι στο φούρνο τπου ιδρύματος και θα τα καταφέρεις .

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης