Skip to main content

ΔΕΝ ΤΑ ΓΡΑΦΩ ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ!!!!ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΣΤΟ https://crimesonair.blogspot.com

admin ajax.php?action=kernel&p=image&src=%7B%22file%22%3A%22wp content%2Fuploads%2F2011%2F11%2FGSUL1M1TV

Τα τεθωρακισμένα άρματα μάχης LEOPARD είναι τα καλύτερα ίσως τεθωρακισμένα στον κόσμο, τα οποία διαθέτει ο Ελληνικός Στρατός. Είναι όμως κατ’ ουσίαν εάν όχι σε αχρηστία, αλλά τουλάχιστον περιορισμένης επιχειρησιακής ικανότητας λόγω ελλείψεως… πυρομαχικών(!) από το έτος 2000. Κάποιοι αποφάσισαν (για λόγους λιτότητας!) να προμηθευτεί ο Ελληνικός Στρατός πυρομαχικά για τα LEOPARD από το Ισραήλ, τα οποία όμως έχουν μία μακρά θλιβερή ιστορία.

Όχι μόνον είναι επικίνδυνα για το προσωπικό, αλλά μετά από βολή εκατό έως εκατόν πενήντα βλημάτων καταστρέφουν το πυροβόλο, λόγω της κακής ποιότητας της πυρίτιδας. Αυτό σύμφωνα με πόρισμα των Σουηδικών Ενόπλων δυνάμεων, οι οποίες τα δοκίμασαν και τα απέρριψαν πριν 10 ολόκληρα χρόνια και όλοι γνωρίζουμε τις ιδιαίτερες ικανότητες της Σουηδικής τεχνολογίας σε θέματα αντοχής των μετάλλων. Αυτό σημαίνει, δηλαδή, ότι καταστρέφονται τα άρματα!

Comments (0)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Όταν έχεις λεφτά Ανάργυρε μπορείς να αφήσεις τη συνείδησή σου να κοιμάται μόνη της κι εσύ να κοιμάσαι με την καλύτερη ερωμένη.

Η τρόϊκα “κόβει” τα Abrams!Το μοναδικό πρόβλημα που υποτίθεται υπήρχε για τα άρματα ήταν το κόσ…

Όχι παπαγάλοι αλλά κουρούνες θα έπρεπε να λέγονται οι δημοσιογράφοι.

Μετά τις εξαγγελίες της κ. Βαλαβάνη οι παπαγάλοι και τα παπαγαλάκια έπιασαν δουλειά. Με πάθος έ…