• Αρχική
 • Αρθρογραφία
 • Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.

Διαφωνώ με ό,τι λες, αλλά θα υπερασπισθώ μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες.

2hn9yduΔιευκρίνιση καμία σχέση δεν έχω με τη χρυσή αυγή ούτε θέλω να τους υπερασπιστώ, αλλά όταν παραβιάζονται οι βασικές αρχές τις κοινωνίας μας όπως η ισηγορία κάτι πρέπει να γραφτεί. Γιατί το έκλεισαν; Δεν γνωρίζω αν είναι φασίστες, ναζιστές, πατριώτες ή εθνικιστές, μυστικιστική οργάνωση, μουσουλμάνοι, χριστιανοί, βουδιστές ή ιεχωβάδες. Δεν με ενδιαφέρει. Αυτό που με ενδιαφέρει κα μου προξένησε μεγάλη εντύπωση είναι η λυσσαλέα πολεμική που δέχθηκε από τα αργυρώνητα ΜΜΕ και τις ιστοσελίδες τους τις μέρες μετά τις εκλογές. Διάβασα τις εφημερίδες και παρακολούθησα συνεντεύξεις και όλοι έκαναν την τρίχα τριχιά, όλοι έγιναν έξαλλοι με το εγέρθητο και η απολογία των χρυσαυγητών δεν ακούστηκε λοιδορήθηκε. Ας εξετάσουμε στην σημερινή μας κοινωνία ο σεβασμός επιβάλλεται από τους θεσμούς ή κατακτάται από τις συμπεριφορές των ατόμων; Σε μία δημοκρατία οι βασικές αρχές του εκλέγειν, του εκλέγεσθαι και της ισηγορίας δεν πρέπει να στερούνται από κανέναν ακόμα και αν αντιπροσωπεύει τα χειρότερα χαρακτηριστικά του ανθρώπου. Κανένας δεν μπορεί να τους κατηγορήσει για την αγάπη τους προς την πατρίδα, για το ότι ζητούν τη μείωση της εγκληματικότητας και την σωστή αστυνόμευση, ούτε και για την αντιμνημονιακή τους στάση, ούτε γιατί ζητούν να μην εισέρχονται οι λαθρομετανάστες στην χώρα και να την ξεζουμίζουν. Όμως μπορούν να τους ψέγουν για τις εθνικιστικές και όχι πατριωτικές τάσεις τους, για το μυστικιστικό της χαρακτήρα και για τις ακραίες σε κάποια θέματα θέσεις τους. Αν και μερικές φορές είναι επικίνδυνο να έχεις δίκιο όταν η κυβέρνηση (μιντιαρχών, μεγαλοεργολέβων) έχει άδικο και έτσι συνέβη και σε αυτή την περίπτωση.
ΥΓ Αυτοί που μπορούν να σε κάνουν να πιστέψεις απιθανότητες, είναι ικανοί να σε πείσουν να διαπράξεις φρικαλεότητες.

Σχόλια (0)

 • Η ΛΑΣΠΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΚΑΘΕ ΕΙΔΟΥΣ, ΕΝΤΑΣΣΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ.
  Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΜΟΥ.
  ΤΑ ΣΗΜΕΙΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΣΑΜΠΟΤΑΖ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΩΝ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ.
  ΤΑ ΜΜΕ ΕΙΝΑΙ ΚΟΙΝΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ & ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ!
  ΚΥΡΙΛΕ ΜΠΟΤΑ ΣΤΟ ΣΒΕΡΚΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ.

 • 41dc3e007986c35dc46763689fa93174?s=60&r=r
  Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΤΗΣ ΣΠΑΡΤΗΣ

  Παγκοσμίως έχει ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΙ ότι όταν στό πολιτικό παιχνίδι μπαίνει ξαφνικά μία νέα παράταξη καί αποκτά ένα σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων, τότε αρχίζει τό βρώμικο παιχνίδι.
  Στήν χώρα μας υπήρχε τό βρώμικο παιχνίδι μεταξύ αριστερών καί δεξιών τό οποίο συνεχίστηκε καί επί εποχής Μεταξά.
  Μεταπολεμικά υπήρχαν άλλες κόντρες πολλές μέ ποιό πρόσφατες αυτές τά τέλη τής δεκαετίας τού 1970 καί τής δεκαετίας του 1980 μεταξύ ΠΑΣΟΚΩΝ & ΝεοΔημοκρατών. Ιδιαίτερα από τήν μεριά τού ΠΑΣΟΚ υπήρξαν οι γνωστοί ΤΡΑΜΠΟΥΚΙΣΜΟΙ που έγραψαν ιστορία καί έχουν αφήσει εποχή αφού οι ΠΑΣΟΚΟΙ χτυπούσαν σάν τούς Γερμανούς STΟRMTROPPERS.
  Είναι σίγουρο από αυτά που παρατηρώ τουλάχιστον εγώ ότι δέχεται πόλεμο η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ καί τά μέλη αυτής.
  Καί πόλεμο σού κάνουν όταν ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ, ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΨΗΦΟΥΣ, ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΧΑΣΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΚΑΙ ΕΝΟΧΛΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΕΡΣΥΣΤΗΜΑ ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΑ ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΑΦΟΡΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ.
  ΣΗΜΕΙΩΣΙΣ: Εγκλήματα δέν έκαναν μόνον οι γερμανοί αλλά καί οι σύμμαχοι, τά περισσότερα δέ τά διέπραξαν οι Σοβιετικοί.
  Όποιοι ξέρουν ιστορία, έχουν μέλλον.
  Γι' αυτό ακριβώς πολεμήθηκε άγρια από τό ΠΑΣΟΚ & ΝΔ η Εθνική μας παιδεία καί τό βιβλίο της ιστορίας μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.244