Skip to main content

Δυο ειδήσεις που αναδύουν μπόχα. Οι Κολομβιανοί είναι αγγελούδια.




%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2“Βόμβα” Πανούση: “Πολιτικοί που έχουν σχέση με τρομοκράτες απειλούν τη ζωή μου”
– O τέως υπουργός Δημόσιας Τάξης καταγγέλλει σχέδιο πολιτικής και φυσικής του εξόντωσης!
– Υποστηρίζει πως έχει γράψει τα πάντα, με ονόματα, σε ένα
“βιβλίο”, το οποίο βρίσκεται στα χέρια συμβολαιογράφου “μήπως μου συμβεί κάτι”
– Οι 7 μήνες παρουσίας του στο υπουργείο σ’ ένα εννιασέλιδο αστυνομικό κείμενο
– Αναφέρεται “σε ότι έχει συμβεί στο παρασκήνιο. Τι έχει γίνει με την τρομοκρατία, πού υπάρχουν διασυνδέσεις πολιτικών με την τρομοκρατία και με ποιον τρόπο αυτοί οι πολιτικοί απειλούν εμένα”
https://www.newsit.gr/


ΒΡΩΜΙΚΟΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟΙ + ΒΡΩΜΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ = ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ + ΕΘΝΙΚΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ !
ΥΠΕΡΒΑΣΗ Πειραιάς apopseis SONAC YPERVASI PEIRAIAS ΒΓΕΝΟΠΟΥΛΟΣ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΔΙΚΟΓΡΑΦΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΕΦΕΤΩΝ ΜΕΪΜΕΡΑΚΗΣ ΤΣΑΤΑΝΗ
Παράνομη η αφαίρεση της δικογραφίας Βγενόπουλου από την εισαγγελία Διαφθοράς μέσω Τσατάνη !


Παράνομη είναι η απόφαση της εισαγγελέως Εφετών Γεωργίας Τσατάνη να αφαιρέσει δικογραφία κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και πέντε συνεργατών του, τη στιγμή που αυτή βρισκόταν στο στάδιο της ποινικής δίωξης.


Η αφαίρεση είχε γίνει με πρόσχημα ότι σκόπευε να συσχετίσει τη δικογραφία με άλλη που χειριζόταν η ίδια. Η αφαίρεση αυτή χαρακτηρίστηκε από δικαστικούς κύκλους ως δικαστικό «πραξικόπημα», αφού είναι πρωτοφανές γεγονός εισαγγελέας να αφαιρεί δικογραφία, η οποία βρίσκεται ένα βήμα πριν το στάδιο της δίωξης.


Πόσο μάλλον, να ζητά την παλαιότερη δικογραφία των εισαγγελέων του τμήματος Διαφθοράς, Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου, για να τη συσχετίσει με μία νεότερη, και όχι το αντίστροφο, δηλαδή οι κ.κ. Δραγάτσης και Ελευθεριάνος να ζητήσουν τη δικογραφία που χειριζόταν η κ. Τσατάνη.


Οι ίδιοι δικαστικοί κύκλοι σχολίασαν το γεγονός αυτό ως παρακώλυση της έρευνας κατά του Ανδρέα Βγενόπουλου και των πέντε συνεργατών του.


Όπως αποκαλύπτεται, η αφαίρεση της δικογραφίας από τους δύο εισαγγελείς κατά της Διαφθοράς είναι παράνομη, καθώς σύμφωνα με έγγραφο του αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου Νικόλαο Παντέλη -που προΐσταται από την πλευρά του Αρείου Πάγου στις έρευνες κατά της Διαφθοράς-, μόνο οι εισαγγελείς Διαφθοράς έχουν την αρμοδιότητα να τέτοιας έρευνας.


Πρόκειται για το έγγραφο 1360 με ημερομηνία 2/4/2015, με το οποίο ο αντιεισαγγελέας ενημερώνει πως τη δυνατότητα αυτή την έχουν μόνο οι εισαγγελείς Διαφθοράς.


Ο αναπληρωτής υπουργός υπεύθυνος για την καταπολέμηση της Διαφθοράς, Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ζήτησε εξηγήσεις από την εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, Ευτέρπη Κουτζαμάνη, όντας ενήμερος για πιθανές παρανομίες της κ. Τσατάνη.


Ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει ευθύνη να διαλευκάνει πλήρως τη δραστηριότητα της Γεωργίας Τσατάνη, η οποία πέρα από την υπόθεση του Ανδρέα Βγενόπουλου έχει δώσει κι άλλες λαβές για σχόλια.


Συγκεκριμένα, η κ. Τσατάνη φέρεται να εμπλέκεται και στην παράνομη εκλογή του Ισίδωρου Ντογιάκου στη θέση του προϊσταμένου της Εισαγγελίας Εφετών Αθηνών, γεγονός που είχε αποκαλύψει το Hot Doc.


Όπως επίσης αποκάλυψε το koutipandoras. gr, η κ. Τσατάνη χειρίστηκε δικογραφία για τα εξοπλιστικά SONAC, στα οποία αναφέρεται στη δικογραφία το όνομα του πρόεδρου της Νέας Δημοκρατίας, Ευάγγελου Μεϊμαράκη, με τη δικογραφία αυτή να μην παραπέμπεται στη Βουλή, κάτι που θα έπρεπε να έχει γίνει αυτομάτως βάσει του νόμου περί ευθύνης υπουργών.


Το σημαντικότερο είναι ότι η Γεωργία Τσατάνη ουδέποτε ζήτησε την αυτοεξαίρεσή της από την υπόθεση, τη στιγμή που η κόρη της ήταν υποψήφια του κ. Μεϊμαράκη στο Ηράκλειο Κρήτης.
https:// filoiypervasi- pireas. blogspot. gr/2015/11/ blog- post_67. html

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης