Είναι ΗΛΙΘΙΟΙ ή είναι ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ, Βοστώνης;

noshleia bill2 f27be9b6

Προσέξτε τι λέει η ανακοίνωση: ”Ο αρχικός λογαριασμός πλησίαζε τις 78.000 δολ.”… έκπτωση 35+30% σύνολο 65%”’… Και λένε πλήρωσαν…50.607 δολ. (η έκπτωση 65% στις 78.000 μας κάνει 50.700 δολ.)… ‘Αρα, ουσιαστικά ήταν κοντά 28.000 δολ. ο λογαριασμός της εγχείρησης (είχε ειπωθεί επίσημα στην μητέρα της Μυρτώ ότι θα ήταν 30-35.000 δολ.).

Λένε, ακόμα ότι πλήρωσαν με επιταγή της ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ…Ενώ είχαν ανακοινώσει ότι τα χρήματα του έρανου είναι σε ειδικό λογαριασμό. Λένε ακόμα, ότι ”έλαβαν” τον λογαριασμό. ΠΩΣ τον έλαβαν; Μήπως από την…Πάπας, η οποία, υποτίθεται θα τον…πλήρωνε με δικά της χρήματα, ως ”φιλάνθρωπος” με …ιδιωτική ”φιλανθρωπική επιχείρηση” και μάλιστα…επικερδή;

Απαίτηση δωρητών: Δώστε ΤΩΡΑ στην δημοσιότητα αντίγραφο λογαριασμού και επιταγής. Τώρα, αναγκαστικά, θα βγουν στο ”προσκήνιο” τα…”χοντρά σκάνδαλα”: Πονηρός ο ρόλος της φερόμενης ως ”φιλανθρώπου” Βοστώνης Μπ. Πάπας, που κορόϊδεψε ακόμα και την μάνα της Μυρτώ. Θυμίζουμε ότι σύμφωνα με γραπτή καταγγελία της μητέρας της Μυρτώ, ο τώρα πρόεδρος και ο αποθανών πρώην πρόεδρος, προσπάθησαν να κάνουν ”αρπαχτή” κοντά 40.000 δολ. λέγοντάς της ψευδώς ότι δήθεν η ιστοσελίδα όπου συγκεντρώνονταν τα χρήματα του έρανου, χρέωνε…18 (!!!) δολ. κάθε δωρητή (αρχές Δεκέμβρη 2013, ήταν 2.000+ οι δωρητές).

H χρέωση ήταν μόνο 2.9% του ποσού. Θυμίζουμε ότι αγνοούνται και επίσημα 49.000 δολ. από τον έρανο που είχε κάνει η Ομοσπονδία Βοστώνης γιά τους πυρόπληκτους στην Ελλάδα (2007-08), επί προεδρίας Ελισάβετ Παπασλή. Παρά τις πολλαπλές επίσημες διαβεβαιώσεις ότι θα δώσουν απολογισμό, εξακολουθούν και τώρα, να κοροϊδεύουν την Ομογένεια. (Σημ.: Η υπογράφουσα ως γραμματέας εκλέγηκε χωρίς να εκπροσωπεί σύλλογο. Γιά την ακρίβεια, εξαπάτησε και εξαπατεί ακόμα δημόσια, δηλώνοντας ότι εκπροσωπεί έναν σύλλογο Επιστημόνων, που έκλεισε χρόνια πριν)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

”SamarasGate” στην Ουάσιγκτον, ανάστατες οι Υπηρεσίες Ασφαλείας ΗΠΑ

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Αξιωματούχος Λευκού Οίκου στο CNN: ”…’Οτι χειρότερο φοβόμασταν συνέβηκε: Γίναμε Ελλάδα…” ‘…

Όλη η «νεο-ελληνική κομπίνα» με την «αναβάθμιση» των αεροσκαφών ναυτικής συνεργασίας ORION P-3

Η ”συντήρηση-αναβάθμιση” θα κοστίσει στην Ελλάδα 100 εκατομ. δολ. το ένα, δηλ. 500 εκατομ. συνο…

ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΤΟ ΛΕΩ ΕΓΩ

Ο υπουργός Υγείας και ”τηλεοπτικός μαϊντανός”, Α. Λοβέρδος: «Ξεκινάνε έλεγχοι σε όλους τους οί…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.023