Είναι καλύτερα να μη δίνεις καμιά δικαιολογία παρά μια κακή.

aoristies-placeholder image

Είναι καλύτερα να μη δίνεις καμιά δικαιολογία παρά μια κακή.

Η Πολιτική σαν επιστήμη της Δικαιολογίας και του αληθοφανούς ψέματος , μελετάτε από τη μέρα που ο Ιωνάς γύρισε σπίτι του και είπε στη γυναίκα του ότι άργησε τρεις μέρες επειδή τον είχε καταπιεί μια φάλαινα.Όποιος είναι καλός στις δικαιολογίες σπανίως είναι καλός σε οτιδήποτε άλλο.

Το μεταναστευτικό γιγαντώνετε και είναι η Μεγαλύτερη απειλή για την χώρα. Μέσα στις υποσχέσεις της ΝΔ προεκλογικά ήταν ότι το κράτος θα λειτουργούσε και θα το έλυνε και αυτό. Πέρασαν μήνες απραξίας Δικαιολόγησε την αδράνειά της με το πρόσχημα της δυσκολίας. Μα Όποιος θέλει, βρίσκει λύσεις όποιος δεν θέλει, βρίσκει πρόφαση. Η πρόφαση των Δημοκρατικών πολιτευτών μας για το έγκλημα είναι η δικαιολογία ενός χαζού για την αποτυχία. Υπάρχουν εκατοντάδες αιτίες για την αποτυχία, αλλά καμιά δικαιολογία.

Όπως εμείς βάλαμε τον θαλάσσιο φράχτη 2,5 χιλιομέτρων ή μιλίων αλλά ανακάλυψαν άλλους δρόμους οι διακινητές. Στον Έβρο υψώθηκε φράχτης αλλά ορδές εισβάλουν καθημερινά .Κανένας όμως δεν λέει ότι οι πολιτικοί μας πραγματοποίησαν την επιθυμία της χίλαρι κλίτον της φιλανθρώπου να μην υπάρχουν ναρκοπέδια αποτρεπτικά στα σύνορα και τα ξήλωσαν και να τα αποτελέσματα. Για κάθε καλό λόγο που υπάρχει για να πεις ψέματα, υπάρχει ένας καλύτερος λόγος για να πεις την αλήθεια.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Kαι οι πόλεμοι ανά τον κόσμο συνεχίζονται…..

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Μία φωτογρ��φία έχει κατακλύσει το ίντερνετ. Είναι ένα τρίχρονο αγοράκι από την Συρία που κλαίει …

El Gordo και πως τα πιάνουν χοντρά στην Ισπανία

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Στην Ισπανία η χριστουγεννιάτικη παράδοση εκτός από την κατανάλωση γλυκών όπως το Roscón de Reyes…

ΤΟΥΡΚΙΚΟ «ΣΟΥΛΑΤΣΟ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!

Σε «κρουαζιέρα αναψυχής» εξελίσσεται το νέο «σουλατσάρισμα» του Τουρκικού Πολεμικού Ναυτικού, όπ…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.018