Skip to main content

Είχε πει πριν την Άλωση ο Λουκάς Νοταράς: “Είναι προτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων”.




gennadios mehmetBΔεν μπορούσα να το κατανοήσω .Τα τελευταία χρόνια μάθαμε ότι οι εταίροι μας Λατίνοι που μας επιβάλουν τον οικονομικό θάνατο σήμερα, δήθεν μας βοηθούν, όλα αυτά τα χρόνια εκμαύλιζαν τους πολιτικούς μας και ..τους στρατιωτικούς μας και μας πωλούσαν άχρηστα τανκς , τυφλά αεροπλάνα, υποβρύχια τάφους, υπέρ τιμολογημένα προϊόντα και υπηρεσίες της Ζήμενς, αγόρασαν το νέο αεροδρόμιο της χώρας και δεν πληρώνουν φπα θέλουν ,θέλουν θέλουν. Οι εξωνημένοι πολιτικοί μας ψήφισαν νόμο χθες πρώτα να πληρώνονται οι δανειστές και μετά να παίρνουν μισθούς οι εργαζόμενοι . Χάθηκε ο φάκελος του κατοχικού δανείου που πήραν οι Γερμανοί , τις πολεμικές αποζημιώσεις δεν τις απαιτούμε και δεν μας πληρώνουν ούτε καν το συζητάνε οι Γερμανοί . Πας να ζητήσεις το δίκιο σου και πρέπει να πας στο Βερολίνο να βρεις δικαστή . Οι υπουργοί για κάθε απόφαση ανθελληνική που παίρνουν σαν δικαιολογία προτάσσουν την ΤΡΟΙΚΑ . ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ορέ πλανευτάδες πολιτικοί σε λίγο μετά τις εκλογές όπως τα κάνατε θα κατηγορηθείτε και για Σιμωνία.
Σήμερα επισκεπτόμενος μεγάλο νοσοκομείο και την αντιμετώπιση που είχα κατανοώ πλήρως τον Λουκά Νοταρά όταν έλεγε : “Είναι προτιμότερο να δω να κυριαρχεί στην αγορά της Πόλης το φακιόλι των Τούρκων παρά η καλύπτρα των Λατίνων”.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης