Skip to main content

ΕΡΤ, Βουλή, βιβλίο Γκίνες η αποκάλυψή μας για διακανονισμό χρεών ως το 4320 μ.Χ.

%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2%25CE%25B2Του Γιάννη Ντάσκα

Στην κρατική τηλεόραση και στη Βουλή έφτασε η αποκάλυψή μας για την απίστευτη οικονομική κατάσταση
στο Δήμο Φυλή��, δηλαδή το χρέος του μισού δις ευρώ και ο διακανονισμός να πληρωθεί μέχρι το….4320 μετά Χριστόν. Δηλαδή στο σύντομο χρονικό διάστημα των 2200 ετών.

Ανθρωποι του Δήμου υπερηφανεύονται για την επιτυχία και διεκδικούν θέση στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας και του ΠΑΣΟΚ στη Β Αθηνών και στην πιθανή διάσπασή της, ως επιβράβευση της επιτυχίας τους.

Μικρογραφία
Σύμφωνα με απόλυτα έγκυρες πληροφορίες δόθηκε εντολή σε ειδικό γραφείο να επιτύχει την εγγραφή του απίστευτου διακανονισμού στο βιβλίο με τα ρεκόρ Γκίνες και διακινούνται πληροφορίες ότι το γραφείο πληρώθηκε αδρά και θα επιτύχει τζάμπα διαφήμιση όσων πέτυχαν τον διακανονισμό, παράλληλα με την ατιμωρησία αυτών που δημιούργησαν τα χρέη!

Το θέμα προβλήθηκε στην κρατική τηλεόραση (εκπομπή ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ 14/5/2018). Μαζί και η νέα αποκάλυψή μας ότι στη χρήση του 2014, δηλαδή μετά τα χρέη που υποτίθεται ότι ήταν ανώμαλης περιόδου και διακανονίστηκαν, διαπιστώθηκε διακίνηση εκατομμυρίων ευρώ με παραποιημένα παραστατικά για δήθεν πληρωμές σε δημόσιους οργανισμούς.

Ιδού η σχετική περικοπή από επίσημο έγγραφο.
Ερώτημα σε πρωτοετή φοιτητή Νομικής: Είναι νόμιμα αυτά;
Και αν δεν είναι είναι πταίσματα η κακουργήματα;

Μικρογραφία

Μικρογραφία

Στη Βουλή το σκάνδαλο μετέφερε με ερώτηση ο (ποιός άλλος;) Νίκος Νικολόπουλος και αυτό δείχνει το πρόβλημα έλλειψης αντίδρασης και βουλευτών που είναι βέβαιο ότι θέλουν την επιβολή του νόμου,αλλά …

Το πρόβλημα απόδοσης Δικαιοσύνης στην Ελλάδα φαίνεται πια και από τον πλανήτη …Αρη!

Οι ισχυροί τύπου Μαντέλη καθαρίζουν με ποινές χάδια και θα πληρώνουν τις ποινές με ποσό ίσο με το ποσό των ημερήσιων εξόδων σε καφετέριες…

Οι αδύναμοι θα γεμίζουν φυλακές για ασήμαντες αφορμές.

Αυτό τον καιρό η κρατική τηλεόραση προβάλει σε συνέχειες μια σειρά βασισμένη στην Κολομβία και την διαπλοκή της παρανομίας με τη νομιμότητα. Τίτλος “ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΣΚΟΜΠΑΡ”
Οι ομοιότητες με την Ελλάδα τρομακτικές.
Εκεί ο μπαμπούλας είναι οι ΗΠΑ και ο φόβος των πολιτικών και παρανόμων μην μπλέξουν με τις αρχές των ΗΠΑ.

Από τις ΗΠΑ ξεκίνησαν και πλείστες έρευνες στην Ελλάδα τον τελευταίο καιρό.
Οι αντιδράσεις για τους μάρτυρες προστασίας της ΝΟΒΑΡΤΙΣ δείχνουν τον τρόμο ορισμένων για τις αρχές των ΗΠΑ

Ο Νίκος Νικολόπουλος με μια δεύτερη ερώτησή του αναφέρεται στον απίστευτο τρόπο με τον οποίο ο Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε στροφή 180 μοιρών στο θέμα της αναβάθμισης αμερικανικών αεροπλάνων.

Αρχικά η Νέα Δημοκρατία ήταν αρνητική, αλλά όταν έφτασε στη Βουλή εσπευσμένα ο Αμερικανός πρεσβευτήςΤζέφρι Πάϊατ και είπε κατ ιδίαν στον Κυριάκο Μητσοτάκη, όσα δεν ήθελε να του πει δημόσια (τι αλήθεια;) ο Κυριάκος άλλαξε στάση και συμφώνησε με την κυβέρνηση.

Ο Νίκος Νικολόπουλος με την ερώτησή του ζητεί να κατατεθούν τα πρακτικά, ώστε να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός την αλήθεια

Ιδού η ερώτηση για το σκάνδαλο με την ρύθμιση χρεών μέχρι το…4320 μετά Χριστόν:

ΘΕΜΑ: Ο Δήμος Φυλής θα πληρώσει σε δυο χιλιάδες διακόσια χρόνια!

Ο Δήμος Φυλής είναι γνωστός για τις ομορφιές με τον διαβόητο Θρασύβουλο, την ομάδα που με σουπερ μεταγραφές κόντευε να πάρει πρωτάθλημα Ελλάδας.

Οι ομορφιές” στηρίζονταν στην πατέντα που βρήκαν πολιτικοί και κάποιοι στους ΟΤΑ, να βγάζουν τεράστια ποσά με “διαγωνισμούς” και επιχορηγήσεις για κοινωνικούς σκοπούς.

Τα σκουπίδια ήταν ένα καλό πρόσχημα για φαγοπότι δημοσίου χρήματος.

Οι προσωρινές “ρυθμίσεις” με τα σκουπίδια έγιναν μόνιμες και οι εκβιασμοί άρχιζαν από την κορυφή της πολιτικής και κατέληγαν στις γνωστές απεργίες, το κλείσιμο, τα σκουπίδια στους δρόμους, τα ποδοσφαιρικά παρασκήνια, τα αποτελέσματα κλπ.

Αποκορύφωμα τα 10 εκατομμύρια που βρέθηκαν, αντι των ταμείων του Δήμου, στην …Ελβετία για να τοκιστούν…

Ένας μέγας για τις διασυνδέσεις του με την πολιτική ηγεσία Δήμαρχος από τα ψηλά βρέθηκε στα χαμηλά, όπως και ένας συγγενής του με το ίδιο αξίωμα σε περιώνυμη για τα ίδια κόλπα που συνεχίζονται μέχρι σήμερα, με αλλαγή φρουράς σε πρόσωπα και κομματικό χρώμα από πράσινο σε μπλε…

Και επειδή τα ποσά στα χαρτιά δεν σβήνουν, αλλά ρυθμίζονται με νόμους, μέχρι να χαθούν στη λήθη του χρόνου, δεν δίστασαν να καταφύγουν σε μια πατέντα που δεν έχει παγκόσμιο προηγούμενο.

Το ποσό του μισού δις, που έπρεπε να πληρωθεί από το Δήμο Φυλής με την αστική διαδικασία, το ρύθμισαν με δόσεις.

Οι πολιτικές ηγεσίες, δηλαδή η κεντρική τότε γαλαζοπράσινη κυβέρνηση και η δημοτική αρχή έκαναν ρύθμιση να πληρώνει ο Δήμος και θα αποπληρώσει άτοκα το μισό δις σε δύο χιλιάδες διακόσια χρόνια!

Κατόπιν των ανωτέρω ερωτάται ο αρμόδιος Υπουργός:

1) Πως είναι δυνατό να γίνει μια άνευ προηγουμένου τέτοια ρύθμιση;

2) Τι θα πράξει το Υπουργείο σας;

Στην ερώτηση για την πιρουέττα Μητσοτάκη και την στροφή 180 μοιρών αναφέρεται σε δημοσίευμα του δεξιού χεριού του Ψυχάρη και μεταξύ άλλων ο βουλευτής αναφέρει:

“Σε συγκεκριμένη χρονική σύμπτωση, στη διάρκεια της οποίας, αφ’ ενός συνεδρίαζε η Επιτροπή Εξοπλισμώ�� της Βουλής για την αναβάθμιση των F-16 και αφ’ ετέρου έσπευσε να συναντήσει ο Αμερικανός πρέσβης Τζέφρι Πάιατ τον Πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη, το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης ήρε τις αντιρρήσεις του και συναίνεσε να γνωμοδοτήσει η Επιτροπή υπέρ της συμφωνίας.

Τα ανωτέρω προκύπτουν από ρεπορτάζ της εφημερίδας «ΝΕΑ» στη στήλη «Στίγμα» του δημοσιογράφου Γιώργου Παπαχρήστου και μέχρι σήμερα δεν έχουν διαψευσθεί και ως εκ τούτου πιθανότατα ισχύουν. Επακριβώς, ο δημοσιογράφος αναφέρει:

«Κατά την συνεδρίαση της Επιτροπής Εξοπλισμών, εκτός από τον Θανάση Θεροχαρόπουλο ο οποίος τα είχε στυλώσει σθεναρά και κονταροχτυπιόταν με τον Καμμένο, αρνητική θέση κρατούσε και η Νέα Δημοκρατία, η οποία τον επέκρινε για τους ίδιους ακριβώς λόγους και, επιπρόσθετα, για το πόσο θολή είναι η συμφωνία με τους Αμερικανούς για την αναβάθμιση των F-16.

Ήταν δε τέτοια η ένταση που η συνεδρίαση διεκόπη και τότε συνέβησαν τα ακόλουθα εντυπωσιακά και απολύτως «περίεργα»:

Στη Βουλή καταφθάνει ταυτόχρονα σχεδόν ο αμερικανός πρεσβευτής στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ και συναντάται με τον πρόεδρο της ΝΔ.

Η συνάντηση διαρκεί μισή ώρα και αμέσως μετά η ΝΔ αίρει τις αντιρρήσεις της, προς όφελος του «αξιόμαχου των Ενόπλων Δυνάμεων» και του «εθνικού συμφέροντος».

Επειδή τα ανωτέρω περιστατικά μας παραπέμπουν στην αλήστου μνήμης «εποχή Πιουροφόι» καλείστε να απαντήσετε στα παρακάτω ερωτήματα:

Αληθεύουν τα γεγονότα και πράγματι γνωμοδότησε η Επιτροπή Εξοπλισμών της Βουλής, και με τη σύμφωνη γνώμη της ΝΔ, ενώ στην ίδια συνεδρίαση αρχικώς διαφωνούσε ε��ικρίνοντας με σκληρή επιχειρηματολογία την συμφωνία με τους Αμερικανούς για την αναβάθμιση των F-16;

Στον υπαινιγμό ότι ενδέχεται ο Αμερικανός πρέσβης να ενημερώθηκε, από την κυβέρνηση για την αρχική άρνηση της ΝΔ και γι’ αυτό έσπευσε να συναντήσει τον κ. Μητσοτάκη προκειμένου να το�� αλλάξει γνώμη και να αξιώσει την θετική ψήφο του κόμματος, πως απαντάτε; Και επιπλέον προτίθεσθε να καταθέσετε τα πρακτικά στη Βουλή, ώστε να πληροφορηθεί ο ελληνικός λαός με ποιό τρόπο υπερασπίζονται τα εθνικά συμφέροντα της χώρας μας οι εκπρόσωποι του ελληνικού λαού;”

Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης