Skip to main content

‘Ε – Ε – ‘Έρχεται”… Ο ”πρωθυπουργός των άκρων” A. Σαμαράς, πάλι στις ΗΠΑ.O…. are you talking to me

aoristies-placeholder image


are+you+talking+to+meΗ Ομογένεια είναι αγανακτισμένη και ούτε θέλει να τον ξέρει, επειδή η κυβέρνησή του, εκτός των άλλων: – Την κοροϊδεύει συστηματικά, την διπλοφορολογεί βάναυσα και τις αρπάζει τις περιουσίες στην Ελλάδα. – Συλλαμβάνει ανυποψίαστους Ομογενείς, ως… φοροφυγάδες όταν φτάνουν στο αεροδρόμιο (που ούτε γνωρίζουν ότι… χρωστάνε στο κράτος). – EΞΑΠΑΤΑ συνειδητά και συστηματικά τον εξαθλιούμενο λαό στην Ελλάδα, με δήθεν επενδύσεις από ”παπατζήδες” πλούσιους Ομογενείς.
– Παίζει βρώμικα παιχνίδια με την Δημοκρατία στην Ελλάδα, γιά να παραμείνει στην ”εξουσία”. – Δεν κάνει τίποτα γιά τις ”μίζες” σε υφυπουργούς, βουλευτές και λοιπούς στην Ελλάδα, από τα κονδύλια γιά την μεγ��λη απάτη, το ”Συμβούλιο Απόδημου Ελληνισμού” (ΣΑΕ) 1996-2011 στο όνομα της Ομογένειας, αφήνοντας την ”ρετσινιά” στoν απόδημο Ελληνισμό. (Στην κυβέρνηση ΔΕΝ μπορούν να αντιληφθούν ότι ο απόδημος Ελληνισμός ΒΡΑΖΕΙ από αγανάκτηση)

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Η αλήθεια είναι ανεξάρτητη από τα γεγονότα.

Ζητούνται απαντήσεις: – Γιατί ”λύσσαξαν” τελευταία με την ”Χρυσή Αυγή”, οι εβραϊκής καταγ…

Η Ομογένεια προς την κυβέρνηση Σαμαρά: ‘Αντε να χαθείτε ΓΕΛΟΙΟΙ, παρανοϊκοί Με αφορμή τις φορολογικές δηλώσεις απόδημων Ελλήνων

Ο απόδημος Ελληνισμός ΔΕΝ είναι παιχνίδι γιά να παίζουν οι πολιτικοί απατεώνες της κάθε διεφθα…