Skip to main content

Ηλίθιοι και Επικίνδυνοι;;; ΠΡΟΔΟΤΕΣ;;;


syriza Η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ καλεί σε κινητοποιήσεις όχι για την δολοφονία καρκινοπαθών λόγο ελλείψεως φαρμάκων αλλά για να γκρεμιστεί ο φράχτης στον ‘Έβρο.

Οι κάτοικοι Ψυχικού ,Αμαρουσίου ,Πεύκης , Εκάλης ,ζητούν να περνούν ανενόχλητοι και ανέλεγκτοι εκατομμύρια λαθρομετανάστες μέσα από τα χωριά της Θράκης και να καταλήγουν στην Αθήνα!!!!!Δεν γνωρίζουμε αν μέσα στα αιτήματα τους είναι και ο διορισμός τους στο δημόσιο.
Στις κινητοποιήσεις που θα γίνουν στον Έβρο το Σαββατοκύριακο 23-24 Ιανουαρίου, με αίτημα να
γκρεμιστεί ο φράχτης στα ελληνοτουρκικά σύνορα και να υπάρξει ασφαλής διέλευση για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες, θα πάρει μέρος η Νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ στη Θεσσαλονίκη.
Όσο θα προσπαθούν να μας πείσουν ότι οι πρόσφυγες είναι ξένοι και δεν χωράνε, όσο οι πολιτικές ηγεσίες της Ευρώπης θα οξύνουν τον τρόμο και επ��μένουν στο δόγμα τάξη και ασφάλεια με φράχτες, πολέμους και στρατούς εμείς θα είμαστε εκεί όπου οι κολασμένοι αυτής της γης αναζητούν ένα καλύτερο μέλλον για να γκρεμίσουμε με τα χέρια μας τους φράχτες της ντροπής και να χτίσουμε γέφυρες ανθρωπιάς διεκδικώντας ζωή με αξιοπρέπεια για όλους”, επισημαίνει σε ανακοίνωση της η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ.
“Καλούμε λοιπόν όλους και όλες στη διήμερη κινητοποίηση 23/24 Γενάρη στον Έβρο για να γκρεμίσουμε το φράχτη για να δηλώσουμε έμπρακτα ότι με τους μετανάστες και τους πρόσφυγες είμαστε μαζί. Απαιτούμε από την ελληνική κυβέρνηση να γκρεμιστεί άμεσα ο φράχτης της ντροπής στον Έβρο και να υπάρξουν ασφαλείς δίοδοι διέλευσης για τους πρόσφυγες και τους μετανάστες.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης