Η Ελλάδα ”κέρδισε” κατανόηση, συμπάθεια, αλληλεγγύη

aoristies-placeholder image


777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777777”ΘΡΙΑΜΒΟΣ”: Γιά το ελληνικό… ”success story”(!) -που θα γίνει ευρωπαϊκό- και την… ανεργία στους νέους κοντά στο 60%, μίλησε ο Αντ. Σαμαράς, στον Λευκό Οίκο, στις κοινές δηλώσεις με τον πρόεδρο των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα Ομπαμα, σαμαρας-8Αυγ.13Ομπάμα: ”Θα στηρίξουμε την Ελλάδα όπου και όπως μπορούμε… Η λιτότητα δεν είναι η μόνη λύση… Πρέπει να υπάρξει ανάπτυξη και δημιουργία θέσεων εργασίας γιατί όπου υπάρχει εργασία, υπάρχει παραγωγικότητα και αυτές οι χώρες είναι πιο εύκολο να μειώσουν το χρέος…”.
Οικονομία, ενέργεια, Μ. Ανατολή, Κυπριακό, διμερείς σχέσεις, τα θέματα που συζητήθηκαν. Ο πρόεδρος Ομπάμα έθεσε το θέμα της τρομοκρατίας και έκφρασε την ανησυχια του για όσα συμβαίνουν στην Μέση Ανατολή, την Βόρεια Αφρική και τα Βαλκάνια. Είπε ότι θα εργαστεί γιά εξεύρεση λύσης στο Κυπριακό και άκουσε τα όσα του είπε ο κ. Σαμαράς για τα κοιτάσματα που έχουν εντοπιστεί στην Ελλάδα. Συνάντηση με Κέρρυ: Την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό για τις προσπάθειες που καταβάλει, έκφρασε ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ Τζον Κέρρυ, στη συνάντηση που είχε με τον πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά στο Στέητ Ντηπάρτμεντ, μεσημέρι Πέμπτης. ‘Οπως ανάφερε η εκπρόσωπος του Στέητ Ντηπάρτμεντ, ο κ. Κέρρυ «αναγνώρισε τις δύσκολες αλλά απαραίτητες μεταρρυθμίσεις που υλοποιεί η Ελλάδα, προκειμένου να αποκαταστήσει την εμπιστοσύνη των αγορών και να πυροδοτήσει την οικονομική ανάπτυξη. Σημεί��σε δε την αλληλεγγύη του προς τον ελληνικό λαό, ο οποίος πραγματοποιεί αυτές τις σημαντικές αλλαγές».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

American Jewish Committee βοηθάνε!!!!

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Η είδηση: O κ. Δημήτρης ”κόσιερ” Αβραμόπουλος, κρατώντας τις…ισορροπίες όπως και στο Σικάγο,…

Οι μάσκες που πέφτουν -με την εξόντωση ενός λαού- είναι της ξενόδουλης κυβέρνησης Πρωθυπουργέ Α. Σαμαρά, μην καταστρέφεις άλλο την Ελλάδα, μην την οδηγείς σε εμφύλιο

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Δυστυχώς, 4 μήνες τώρα, απόδειξες στην πράξη ότι είσαι ψεύτης-εγωπαθής και ανίκανος να κυβερνάς. …

Εδώ ο κόσμος καίγεται… ή ”άσε τον πελόν στην πελάρα του”

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Ο αρχιεπίσκοπος Κύπρου Χρυσόστομος και ο Αρχιραββίνος του Ισραήλ Yona Metzger, υπογράφουν από κοι…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.051