Skip to main content

”Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει, δεν την σκιάζει φοβέρα καμιά. Μόνο λίγο καιρό ξαποστένει και ξανά προς την μίζα τραβά”

%25CE%25BB”Βαρυσήμαντη” δήλωση Π. Καμμένου (ΑΝΤ, Αθήνα, 20 Οκτ. 17): «Η λογική των μεσαζόντων και των μιζών έχει τελειώσει».
(Το στέλεχος των ΑΝΕΛ, Τ. Κουίκ, σχολίασε: «Πάνο, καλύτερα
να τρως και να παίζεις, έστω ”ρουλέττα”, παρά να μιλάς… Καρφώνεσαι»)
– Π. Καμμένος ή Ν. Παππάς (ή και οι δύο μαζί) θα ασχολούνται με τις σχέσεις ΗΠΑ-Ελλάδας και ειδικά με το ζήτημα ”αναβάθμιση F-16”;
(Ο πρωθυπουργός, με τα αθαμάνια-αρτινά αγγλικά του και τις παροιμιώδεις αναφορές του σε…παροιμίες και μάλιστα εις την αγγλικήν γλώσσα, ειδικά εκτός Ελλάδας, σχολίασε: «Two camels fight in a stranger’s animal house», εννοώντας, όπως διευκρίνησαν ”πηγές” και επιβεβαίωσαν ”κύκλοι” του ”Μαξίμου”, «δύο καμήλες -που μοιάζουν με υπουργούς- μαλώνουν σε ξένον αχυρώνα»…) Τέτοιες ημέρες, όσοι ζούμε στις ΗΠΑ, συνειδητοποιούμε ότι, τελικά, η νεο-ελληνική βλακεία-ηλιθιότητα είναι ανίκητη
Με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και αλλού) και τα σχόλια-αναφορές (της υπερβολής και φαντασίωσης) πολιτικών και ΜΜΕ Ελλάδας, συνειδητοποιούμε γιατί η Ελλάδα καταστράφηκε (ειδικά) οικονομικά. «Τεράστια η γεωπολιτική και οικονομική σημασία της επίσκεψης του πρωθυπουργού στις ΗΠΑ… Αναβαθμισμένος ο ρόλος και το κύρος της Ελλάδας τα τελευταία 2,5 χρόνια», τονίζουν οι ”φευγάτοι” της κυβέρνησης (τέτοιες φράσεις λένε μόνο παρανοϊκοί)… «Τα κάνατε θάλασσα, ξεπουληθήκατε», απαντά η γελοία αξιωμ. αντιπολίτευση των άλλων παρανοϊκών, που είχαν ξεπουληθεί πριν.
Με μία προσεκτική ματιά π.χ. στο twitter και ειδικά στις αναρτήσεις των ασοβάρευτων-γραφικών (υπουργού) Ν. Παππά και (αντιπρόεδρου Ν.Δ.) ‘Αδ. Γεωργιάδη, καταλαβαίνει κανείς γιατί επιβάλεται ”ειδικοί ιατρο��” να πιστοποιούν αν οι πολιτικοί στην Ελλάδα, έχουν τα τυπικά προσόντα να ζητούν την ψήφο του…”σοφού λαού”, να υπουργεύουν ή να ”εκπροσωπούν” την χώρα ”εκτός συνόρων”.
Το συμπέρασμα: Η κατάσταση στην πατρίδα, με τις άθλιες πολιτικές-κομματικές ”συμμορίες” της, είναι θλιβερή και απογοητευτική.
ΓΕΓΟΝΟΣ: Τους αστείους-άσχετους υπουργούς Κοτζιά, Καμμένο, Παπαδημητρίου, Παππά, που συνόδευαν τον πρωθυπουργό στις ΗΠΑ (Ουάσιγκτον και Σικάγο), ούτε γιά ”κηπουρούς” θα τους είχαν προσλάβει σε υπουργεία των ΗΠΑ.


Πηγή

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης