Η ευγλωττία της μαλακίας είναι η λεπτομέρεια.

AntartisΟ τομεάρχης Εξωτερικών της Νέας Δημοκρατίας, Βουλευτής Β’ Αθηνών, Πάνος Παναγιωτόπουλος έκανε την ακόλουθη δήλωση: “ Οι νέες προκλήσεις του στρατιωτικού κατεστημένου της Άγκυρας στο Αιγαίο,
σε βάρος των Εθνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων της Ελλάδος, δημιουργούν σοβαρό πρόβλημα για την ασφάλεια, την σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή. Ως εκ τούτου, το ζήτημα που ανακύπτει δεν αφορά μόνο στις Ελληνοτουρκικές σχέσεις, αλλά θα πρέπει να απασχολήσει άμεσα όλα τα αρμόδια θεσμικά όργανα της ��υρωπαϊκής Ένωσης, του ΝΑΤΟ και όλους τους Διεθνείς Οργανισμούς, που είναι θεματοφύλακες των κανόνων του Διεθνούς Δικαίου και της Διεθνούς Εννόμου Τάξεως. Χάσαμε την μισή Κύπρο, πόσες αποφάσεις του ΟΗΕ είναι ανεφάρμοστες; Να του θυμίσουμε του λακέ ότι το ΝΑΤΟ δεν επεμβαίνει σε διαμάχη δύο συμμαχικών χωρών. Εδώ στο κέντρο της Αθήνας δεν μπορεί ο πολίτης να κατέβει για ψώνια και αυτός μιλάει για τη δημιουργία σοβαρού προβλήματος για την ασφάλεια, την σταθερότητα και την ειρήνη στην ευρύτερη περιοχή. Να του θυμίσω του αμνήμονα ότι στα ακριτικά νησιά οι κάτοικοι αγρυπνούν και προσεύχονται να περάσει η νύχτα. Αι σιχτίρ!

Σχόλια (0)

 • Θά μου επιρέψετε νά σχολιάσω τήν τελευταία φράση του άρθρου σας….
  Αι σιχτίρ…. Πρόκειται γιά τούρκικη φράση από όσο γνωρίζω καί σημαίνει… άντε στό διάβολο…. ταιριάζει βέβαια μέ τό άρθρο σας, αλλά άς μήν τονίζουμε τήν τουρανομογγολική διάλεκτο τών βαρβάρων γειτόνων μας…..
  Στήν "μοντέρνα" διάλεκτο, η φ΄ραση που τού ταιριάζει είναι:
  ΠΟΥΛΟΒΕΡ….
  Πρόκειται πρί σύνθετης λέξης μέ ερωτικό καί πολυπολιτισμικό υπονοούμενο….
  Από τήν λέξη ΠΕΟΣ ή ΠΟΥΛΙ κοινώς τόν ΠΟΥΛΟ καί τό ΒΕΡ από το ΚΟΥΒΕΡ τών εστιατορίων!!!
  ΠΟΥΛΟ-ΒΕΡ… Φάε τόν πούλο!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.278