Η ιστορία του πετρελαίου

aigaio drillshipsΗ ιστορία του πετρελαίου είναι μία:Πριν την άντληση προηγείται η καταστροφή του κατόχου। Μοναδική για την ώρα εξαίρεση η Βόρεια Θάλασσα και η Νορβηγία (διεθνή ύδατα)। Δυστυχώς όμως, δεν υπάρχουν αισιόδοξες ενδείξεις ότι στο Αιγαίο, Ιόνιο, θα έχουμε νορβηγικό παράδειγμα, αλλά αντίθετα, καταστροφή χειρότερη του 1922 Και η καταστροφή στο Αιγαίο δεν αφορά κάτι το μελλοντικό, κάτι που ενδέχεται να γίνει। Η καταστροφή άρχισε με το διαμελισμό και προσφυγοποίηση της Κύπρου, η οικονομική καταστροφή της Ελλάδος πραγματώθηκε και είναι στα πρόθυρα της Τουρκίας। Μεθοδεύονται και συζητιούνται σε εξωελληνικά, εξωτουρκικά, εξωκυπριακά κέντρα αποφάσεων και οι υπόλοιπες μορφές καταστροφές, διαμελισμοί, συνεκμεταλεύσεις, ανεξαρτοποιήσεις, εμφύλιοι,σύρραξη। Σε τέτοιες συνθήκες εγκληματικής αποπληροφόρησης και αποσταθεροποίησης, έρχεται μόνο του το συμπέρασμα, ότι η αναταραχή στο Αιγαίο δεν έχει σχέση με νοσηρή κινδυνολογία, γιατί η καταστροφή ολκής που έχει αρχίσει και συνεχιζεται, στηρίζεται σε απόφαση-πρόγραμμα του 1970 της Chase Manhattan και είναι πρόθεση, που οπωσδήποτε θα την φέρει σε πέρας, της πιο αδίστακτης πολυεθνικής, δηλαδή της αμερικανοεβραικής του πετρελαίου। Στην παγκόσμια μονοπώληση του πετρελαίου αποβλέπει το εβραικό κεφάλαιο και όχι των ορνιθοτροφείων η ��ων βάσεων। Ούτε ακόμα έχει σχέση με πατριδοκαπηλεία, γιατί από πλευράς οικονομίας, το άρπαγμα του πετρελαίου η η αναγκαστική παραχώρηση, υπό την απειλή καταστροφής, διαμελισμού ,κλπ, του εθνικού πλούτου, εξομοιώνεται πάντοτε με εχθρική κατοχή της χώρας।
Επειδή η απόδειξη για ύπαρξη πετρελαίου, η ποσότητα, η ποιότητα, η περιοχή επιτρέπονται από τις εταιρίες πετρελαίων να γίνονται γνωστές στον πληθυσμό του κράτους, κατόχου, μόνο μετά την άντληση, και επειδή υπάρχει ένοχη αποπληροφόρηση γύρω από τα πετρέλαια στην οποία συμμετέχει με την σιωπή της και η αριστερά, η ανάλυση της αντικειμενικής πραγματικότητας θα αποκαλύψει εκτεταμένα κενά στη θεωρητική και πρακτική κατανόηση της πορείας που επιβλήθηκε από το πετρελαικό κεφάλαιο στο Αιγαίο από το 1960 μέχρι σήμερα, καθώς και αφέλειες στα αντίστοιχα κυβερνητικά μέτρα και ενέργειες , και θα επαληθεύσει για μια ακόμα φορά, ότι σε κάθε σχέδιο της ολιγαρχίας και των ξένων ο υποκειμενικός παράγοντας, οι ”ηγεσίες” της αριστεράς και ο πληθυσμός ποτέ μέχρι σήμερα δεν αντέταξαν, πρόβαλαν, μελέτησαν ΑΝΤΙΣΧΕΔΙΟ। Σήμερα , για τα πετρέλαια όλες οι” ηγεσίες” , απεφάνθησαν ότι θα το εξετάσουμε। Με τις μέχρι σήμερα αναλύσεις τους και επιτυχίες τους αποδείχτηκε ότι η μόνη υπηρεσία που μπορούν να προσφέρουν οι ”ηγεσίες” ,είναι να λένε την γνώμη τους και το ακριβώς αντίθετο, να είναι το σωστό. Πάνος Μποτσάκης Πειραιάς 1986

Σχόλια (0)

 • Η αποπληροφόρηση ή παραπληροφόρηση έχει νά κάνει μέ τόν διαρκή THΛΕΟΠΤΙΚΟ ΒΟΜΒΑΡΔΙΣΜΟ πού εξαπολύουν συστηματικά καί διαχρονικά τά MME, "διαβρώνοντας" εγκεφαλικά τούς λαούς της γής καί ειδικότερα τούς Έλληνες, μέ τά "σκουπίδια" που σερβίρουν πλουσιοπάροχα, είτε ώς "ΕΙΔΗΣΕΙΣ", είτε ώς ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ.

  ΔΙΑΒΑΣΤΕ σχετικά καί το άρθρο τού BLOG γιά νά πάρετε μιά γεύση γιά τήν τηλεοπτική χειραγώγηση.

  http://www.aoristies.gr/2011/01/blog-post_6491.html

  Ώς πρός τήν ποιότητα τών εκπομπών είναι καί αντισυνταγματική η λειτουργία τους!
  ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΡΟΣΕΧΤΙΚΑ ΤΙ ΛΕΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΣ καί ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 15 παρ. 2!!!

  Το Σύνταγμα της χώρας μας είναι σαφέστατο και ξεκάθαρο.
  Όσον αφορά τα ΜΜΕ, υπάρχουν τα Άρθρα 14 & 15.

  ΑΡΘΡΟ 14.

  1. Καθένας μπορεί να εκφράζει και να διαδίδει προφορικά, γραπτά και διά του τύπου τους στοχασμούς του τηρώντας τους νόμους του Κράτους.
  2. Ο τύπος είναι ελεύθερος. Η λογοκρισία και κάθε άλλο προληπτικό μέτρο απαγορεύονται.
  3. Η κατάσχεση εφημερίδων και άλλων εντύπων, είτε πριν από την κυκλοφορία είτε ύστερα από αυτή, απαγορεύεται. Κατ’ εξαίρεση επιτρέπεται η κατάσχεση, με παραγγελία του Εισαγγελέα, μετά την κυκλοφορία:
  α) για προσβολή της χριστιανικής και κάθε άλλη γνωστής θρησκείας,
  β) για προσβολή τ��υ προσώπου του Προέδρου της Δημοκρατίας,
  γ) για δημοσίευμα που αποκαλύπτει πληροφορίες γι�� την σύνθεση, τον εξοπλισμό και την διάταξη των Ενόπλων Δυνάμεων ή την οχύρωση της Χώρας ή που έχει σκοπό τη βίαιη ανατροπή του Πολιτεύματος ή στρέφεται κατά της εδαφικής ακεραιότητας του Κράτους.
  δ) για άσεμνα δημοσιεύματα που προσβάλλουν ολοφάνερα τη δημόσια αιδώ, στις περιπτώσεις που ορίζει ο Νόμος.
  4. Σ’ όλες τις περιπτώσεις της προηγούμενης παραγράφου ο Εισαγγελέας, μέσα σε 24 ώρες από την κατάσχεση, οφείλει να υποβάλει την υπόθεση στο Δικαστικό Συμβούλιο, και αυτό μέσα σε άλλες 24 ώρες, οφείλει να αποφασίσει για την διατήρηση ή την άρση της κατάσχεσης, διαφορετικά η κατάσχεση αίρεται αυτοδικαίως. Τα ένδικα μέσα της έφεσης και της αναίρεσης, επιτρέπονται στον εκδότη της εφημερίδας ή άλλου εντύπου που κατασχέθηκε και στον Εισαγγελέα.
  5. Νόμος ορίζει τον τρόπο με τον οποίο γίνεται διά του τύπου η πλήρης επανόρθωση ανακριβών δημοσιευμάτων.
  6. Το δικαστήριο, ύστερα από 3 τουλάχιστον καταδίκες μέσα σε μια πενταετία για διάπραξη των εγκλημάτων που προβλέπονται στην παράγραφο 3, διατάσσει την οριστική ή προσωρινή παύση της έκδοσης του εντύπου και σε βαριές περιπτώσεις, την απαγόρευση της άσκησης του δημοσιογραφικού επαγγέλματος από το πρόσωπο που καταδικάστηκε, όπως ο νόμος ορίζει. Η παύση ή η απαγόρευση αρχίζουν αφότου η καταδικαστική απόφαση γίνει αμετάκλητη.
  7. Τα αδικήματα του τύπου είναι αυτόφωρα και εκδικάζονται όπως ο νόμος ορίζει.
  8. Νόμος ορίζει τις προυποθέσεις και τα προσόντα για την άσκηση του δημοσιογραφικού επαγγέλματος.
  9. Νόμος μπορεί να προσδιορίσει ότι τα μέσα χρηματοδότησης πρέπει να γίνονται γνωστά.

  (Ως ΤΥΠΟΣ θεωρείται εδώ, όχι μόνο ο Τύπος με την τρέχουσα έννοια, δηλαδή εφημερίδες και περιοδικά, αλλά κάθε έντυπο και κάθε αναπαράσταση εικόνας ή κειμένου με οποιοδήποτε υλικό και μηχανικό μέσο που επιτρέπει τον πολλαπλασιασμό του, για παράδειγμα κονκάρδες, σκίτσα, προκηρύξεις, τρυκ, αφίσες κ.λ.π.).

  ΑΡΘΡΟ 15.

  1. Οι προστατευτικές για τον Τύπο διατάξεις του προηγούμενου άρθρου ΔΕΝ εφαρμόζονται στον κινηματογράφο, τη φωνογραφία, την ραδιοφωνία, την τηλεόραση και κάθε άλλο παρεμφερές μέσο μετάδοσης λόγου ή παράστασης.

  2. Η ραδιοφωνία και η τηλεόραση υπάγονται στον ��μεσο έλεγχο του Κράτους και έχουν σκοπό την αντικειμενική και με ίσους όρους μετάδοση πληροφοριών και ειδήσεων, καθώς και προιόντων του λόγου και την τέχνης… πρέπει πάντως να εξασφαλίζεται η ποιοτική στάθμη των εκπομπών που επιβάλλει η κοινωνική αποστολή τους και η πολιτισμική ανάπτυξη της Χώρας.

 • Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΑΣ, ΜΟΝΟΝ ΜΕ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ…
  ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΓΡΑΦΩΝ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΩ ΠΕΡΙ ΣΚΟΠΙΜΗΣ ΔΙΟΧΕΤΕΥΣΗΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΠΟΥ ΑΠΟΒΛΑΚΩΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΑΣ, ΠΡΟΣ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ BLOG ΣΑΣ "ΕΠΙΚΑΙΡΟ ΟΣΟ ΠΟΤΕ"…

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Η Ελλάδα του αύριο

Η Ελλάδα ��ρέχει πλέον με γοργούς ρυθμούς όπως επιτάσσει η Γερμανία και ο πολιτισμένος κόσμος των…

ΠΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ

Κυρίες και κύριοι μπορείτε να προβλέπετε τα γεγονότα μόνον αφού συμβούν.Όταν οι Έλληνες άρχισαν ν…

Άρχισαν τις έρευνες χώρις να έχει οριστεί ΑΟΖ?

Σήμερα Τετάρτη οι κάτοικοι των Χανίων αναστατώθηκαν όπως αναφέρεται από περίεργες δονήσεις, τρε…
Λογότυπο aoristies.gr
 • 0
 • 2.304.290