Skip to main content

Η κοροϊδία μπορεί να είναι μια ασπίδα, δεν μπορεί να είναι όμως όπλο.rantanΌταν, το θάρρος γίνεται θράσος, η σοφία σχολαστικότητα, η ευφυΐα κοροϊδία, η απλότητα βαναυσότητα τότε αυτοί οι άνθρωποι που τα πράττουν αυτά πρέπει να μετοικίζουν . Μετετράπη η Ελλάδα του φωτός σε χώρα Κυβερνητικών μικρόψυχων πονηρούληδων.
«Οδηγοί τυφλοί, οι διυλίζοντες τον κώνωπα, την δε κάμηλον καταπίνοντες».
Η φράση αυτή ειπώθηκε από τον Χριστό για τους Φαρισαίους, που με την υποκρισία τους καταπιάνονται να στραγγίσουν ένα κουνούπι, αλλά καταπίνουν στο μεταξύ ολόκληρη καμήλα.
Λέγεται με το ίδιο νόημα, για όσους δείχνουν προσοχή και ευσυνειδησία στα μικρά και ασήμαντα και αδιαφορούν για μεγάλα και σπουδαία .
Ανεργία, πείνα, εγκληματικότητα, μαστίζουν την χώρα με Νοσοκομεία υπολειτουργούντα, με 500 χιλιάδες επιστήμονες να έχουν μεταναστεύσει, με εκατομμύρια λαθρομεταναστών που διαβιούν στην επαρχία χωρίς να έχουν απογραφεί, φορείς επικινδύνων ασθενειών και οι κυβερνώντες εμπαίζουν τον λαό.

Το νέο τους κατόρθωμα να συνεχίζουν να σπέρνουν φόβο και να δείχνουν ότι παλεύουν για τα συμφέροντα της χώρας.

Το νόμισμα μας είναι το ευρώ το οποίο φέρει μεταλλική λωρίδα ασφαλείας η οποία ανιχνεύεται από τα ήδη υπάρχοντα μηχανήματα ασφαλείας των αεροδρομίων και διαβάζουμε στις εφημερίδες και το διαδίκτυο:

Ζητούνται… σκύλοι στο ΥΠΟΙΚ για ελέγχους σε βαλίτσες με μετρητά!


Δεν γίνονται προσλήψεις είπατε; Κι όμως, γίνονται! Και μάλιστα στο υπουργείο Οικονομικών, που αναζητά σκύλους συγκεκριμένης ράτσας για να «πιάσουν» όσους έχουν λεφτά στο… στρώμα και ενδεχομένως να επιχειρήσουν να τα βγάλουν στο εξωτερικό!


Η απόφαση για τις προσλήψεις σκύλων έχει ήδη αναρτηθεί στη Διαύγεια μαζί με τα προσόντα που πρέπει να έχουν οι τετράποδοι υποψήφιοι για να προσληφθούν. Στόχος να συσταθεί ομάδα που θα… μυριστεί όσους επιχειρήσουν να βγάλουν λεφτά στο εξωτερικό, μέσω αεροδρομίων ή λιμανιών, κρυμμένα σε βαλίτσες!


Το υπουργείο, για την ώρα τουλάχιστον, ψάχνει τέσσερις σκύλους που θα αναλάβουν να… φέρουν πίσω το αδήλωτο χρήμα, με προτίμηση στις ράτσες: Γερμανι��ός ποιμενικός, Λαπμπραντόρ ή Μαλινουά και ηλικίας 12 έως 24 μηνών.


Με απόφαση της γενικής διε��θύντριας Οικονομικών Υπηρεσιών Πηνελόπης Παγώνη, συγκροτείται επιτροπή για την «ανίχνευση ρευστών διαθεσίμων».Σε αυτή την επιτροπή τοποθετούνται ως τακτικά μέλη ένας εκπαιδευτής σκύλων ανιχνευτών, ένας συνοδός σκύλων και ένας εκπαιδευτής σκύλων. Έχουν οριστεί και τρία αναπληρωματικά μέλη: ένας εκπαιδευτής και δυο συνοδοί σκύλων.Ερώτηση οι χείριστες των σκύλων πρέπει να είναι Συριζαίοι;


Τα μέλη της Επιτροπής αυτής θα πρέπει όχι μόνο να εκπαιδεύσουν αλλά και να αξιολογήσουν τα σκυλιά που θα προσληφθούν από το υπουργείο Οικονομικών.


Τα… κριτήρια που πρέπει να πληρούν οι σκύλοι για πρόσληψη:


– Να είναι κατά προτίμηση ηλικίας 12 έως 24 μηνών


– Να φέρουν σήμανση με ηλεκτρονική ταυτοποίηση (μικροτσίπ)


– Να είναι εφοδιασμένοι
α) με βιβλιάριο υγείας για τους σκύλους που προέρχονται από το εσωτερικό και
β) διαβατήρια ΕΕ για αυτούς που προέρχονται από το εξωτερικό, στα οποία θα περιέχονται οι εμβολιασμοί και οι αποπαρασιτώσεις υπογεγραμμένα από κτηνίατρο καθώς και ο αριθμός του μικροτσίπ


– Να έχουν εμφανές και ανεπτυγμένο το ένστικτο της ανίχνευσης – ανεύρεσης (ένστικτο καταδίωξης – pray drive) και επαναφοράς (retrieve) σε όλους τους χώρους όπου θα δοκιμάζονται με διάφορα παιχνίδια η άλλα αντικείμενα (μπαλάκια, σωλήνες, κλπ)


– Να είναι κοινωνικοποιημένοι, ισορροπημένοι και χωρίς φοβίες σε ανοικτούς ή κλειστούς χώρους, με ικανότητα να προσαρμόζονται εύκολα σε οποιοδήποτε περιβάλλον και με ένδειξη φυσιολογικής συμπεριφοράς απέναντι στους ανθρώπους
– Να είναι ψυχολογικά υγιείς και να μην παρουσιάζουν νεύρα ή νευρωτικό χαρακτήρα.


– Να έχουν χαμηλή παρόρμηση εκδήλωσης του ενστίκτου προστασίας (defense drive).


– Να είναι απόλυτα υγιείς.
Για να διαπιστωθεί αν οι… υποψήφιοι είναι απόλυτα υγιής θα γίνει κλινική εξέταση (επισκόπηση, ψηλάφηση, ακρόαση), αιματοβιοχημικές εξετάσεις (γενική αίματος, BUN, CREA, ALT, SAR), ουρολογικές εξετάσεις και ακτινογραφίες (αρθρώσεων, δεξιού και αριστερού αγκώνα, πλαγίας ασφυοϊεράς μοίρας σπονδυλικής στήλης).

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΛΗΨΕΙΣ ΣΚΥΛΩΝ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης