Skip to main content

Ιαπωνία: 15χρονη αποκεφάλισε συμμαθήτριά της

Ιαπωνία: 15χρονη αποκεφάλισε συμμαθήτριά της

Στη σύλληψη μιας μαθήτριας λυκείου προχώρησε η αστυνομία της Ιαπωνίας, ως ύποπτη για τη δολοφονία και το διαμελισμό μιας συμμαθήτριάς της.
Η 15χρονη συνελήφθη την Κυριακή στην πόλη Σασέμπο στην περιφέρεια Ναγκασάκι.
Σύμφωνα με την αστυνομία, το κορίτσι χτύπησε τη φίλη της και μετά την στραγγάλισε το περασμένο Σάββατο. Στη συνέχεια έκοψε το κεφάλι του θύμα��ος καθώς και ένα από τα χέρια της.
Το σώμα του θύματος, που αναγνωρίστηκε ως μία 15χρονη συμμαθήτρια της υπόπτου, βρέθηκε στο διαμέρισμα της δεύτερης, η οποία ζει χωριστά από τους γονείς της, σύμφωνα με Ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης.
Η αστυνομία δήλωσε ότι η ύποπτη χρησιμοποίησε ένα μεταλλικό αντικείμενο για να χτυπήσει τη φίλη της.Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo, η 15χρονη ενήργησε μόνη της, λέγοντας μάλιστα «τα έκανα όλα μόνη μου».
Δέκα χρόνια πριν, ένα παρόμοιο έγκλημα είχε συγκλονίσει την ίδια πόλη, όταν ένα 11χρονο κορίτσι μαχαίρωσε μέχρι θανάτου την 12χρονη φίλη της.
Σε αυτή την περίπτωση, η νεαρή κοπέλα δήλωσε στα τοπικά μέσα ενημέρωσης, πως το έκανε αυτό διότι το θύμα σχολίασε την εμφάνισή της σε chat-rooms στο διαδίκτυο.Πηγή: BBC

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης