Skip to main content

Κάποιοι φοβούνται ότι θα τους πιάσει η τσιμπίδα του νόμου…

4ab6f5fd703b5bb734c4bf88679e8b92 XLΓιάννης Ντάσκας Γιάννης Ντάσκας Είναι ο πρωθυπουργός που κατάφερε σχεδόν όλοι οι πρωτοκλασσάτοι συνεργάτες του, οι στενοί συνεργάτες του να κατηγορούνται για την λεηλασία της χώρας.
Στη φυλακή ο Τσοχατζόπουλος, στο δρόμο προς τα εκεί ο Γιάννος, ο Ανθόπουλος, ο Τσουκάτος, ο Μαντέλης…Ο Στουρνάρας κατονομάσθηκε ως καταστροφέας της οικονομίας της χώρας από τη σημερινή κυβέρνηση.
Το “Αθήνα 1997” ήταν από τα “πρότζεκτ” για τα οποία υπερηφανευότ��ν η ομάδα Σημίτη. Σήμερα είναι μνημείο λεηλασίας της χώρας.
Η Ολυμπιάδα του 2004 και τα ολυμπιακά έργα είναι χειρότερα ακόμα μνημεία λεηλασίας, αλλά η λογοδοσία έμεινε στο δρόμο, επειδή έπρεπε να πάρουν πολλοί και πανίσχυροι το δρόμο της Δικαιοσύνης και τα συμφέροντα βρήκαν τρόπο να δείξουν ότι είναι άλλο η Κορέα, όπου πάει φυλακή και η πρόεδρος της χώρας και ο μεγαλοεπιχειρηματίας της περίφημης “Σάμσουγκ”, ο οποίος της τά έχωνε σε τσέπες και τραπεζικούς λογαριασμούς.
Για το περίφημο ΚΥΣΕΑ που αποφάσισε φαγοπότι υπήρξε επιστολή ανωτάτου συμβούλου στο Υπουργείο (Πολυμενόπουλος), η οποία έδειχνε κατε ευθείνα τον τότε πρωθυπουργό, ως βλάκα που εξαπατήθηκε ή ραδιούργο που κρύφτηκε.Ο Ακης τον δείχνει, αλλά μάλλον για να επιδιώξει να βρει ένα τούνελ εξόδου απο τη φυλακή, όπως βρήκε η συζυγός του σε χρόνο ρεκόρ, από τον εγκλεισμό της..
Καθώς πυκνώνουν τα σύννεφα για τη συγκρουση Αμερικής και Γερμανίας, καθώς οι Αμερικανοί αρχίζουν να προσδιορίζουν ότι οι “νοικοκυραίοι” Γερμανοί χρωστούν καμιά 300αριά δις στο ΝΑΤΟ και δεν τα δίνουν για να έχουν πλεόνασμα, ώστε να κυριαρχούν στην Ευρώπη, ο Σημιτάκος (περί αυτού πρόκειται) ανησυχεί.
Οχι για τις άκρως φιλικές σχέσεις συνεργασίας που έπλεξε με τη Γερμανία, στον κρατικό μηχανισμο της οποίας υπηρετεί ο “ομογενής” αδελφός του Σπυρέτος Σημίτης και δεν μιλάει, ούτε λαλάει ποτέ περι της καταγωγής του.Ανησυχεί μήπως και τον συνδέσουν με κάποια δικογραφία. Μόλις ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας είπε στον Γιάννο ότι θα βάλει την υπόθεση στο αρχείο, αν ο Γιάννος πει ότι τις μίζες τις πήγε με μαύρες σακκούλες στα ταμεία του ΣημιτοΠΑΣΟΚ, κάτι “ψυχούλες” του Ομίλου Αλαφούζου (μακριά απο εκεί φιλογερμανισμός βέβαια…) ανακάλυψαν τον Σημίτη.
Και τον άφησαν να παρλάρει περι των ικανοτήτων του να φτιάχνει τις οικονομίες των χωρών του κόσμου.Ο Παύλος (Τσίμας) και η Σία (μία είναι η Σία του Κώστα Μπακογιάννη) τον κοίταζαν με τα ματάκια τους διάπλατα μη χάσουν κάποια συμβουλή.
Ούτε ένα χαρτάκι δεν είχαν μαζί τους που να δείχνει το φαγοπότι των πρωτοκλασσάτων και να τον ρωτήσουν αν ήταν βλάκας η ραδιούργος πρωθυπουργός.
Εμείς τους βάζουμε δυο ερωτήματα:
Ήξεραν ότι ο Ακης Τσοχατζόπουλος χειρουργήθηκε στο Ιπποκράτειο στις 21 Μάρτη και ότι ο εισαγγελέας έχει διατάξει προκαταρκτική για να διαπιστωθεί αν χειρουργοί του Ιπποκρατείου έχουν ειδικότητα που έχει ανακληθεί νομίμως;
Εχει σχέση το Ερρίκος Ντυνάν με την ομάδα που ανέλαβε να χειρουργήσει τον Ακη;
Ποιό Ιατρικό συμβούλιο, ποιού νοσοκομείου γνωμοδότησε και πότε ότι ο Ακης πρέπει να χειρουργηθεί(και αρα να βγει απο τη φυλακή) και να μην του κάνουν μια άλλη θεραπεία, η οποία θα επιτρέπει να εφαρμοσθεί η καταδικαστική απόφαση της Δικαιοσύνης;
Ποιά στελεχάρα του ΣΚΑΙ έκανε μεγάλα τραπέζια σε στελέχη της Δικαιοσύνης στην οδό Αναγνωστοπούλου στο Κολωνάκι, την ώρα που οι αποκαλύψεις για την λεηλασία του Ερρίκος Ντυνάν ήταν στο “φόρτε”; Ηταν σε αυτά τα τραπέζια και ο ίδιος ο Ανδρέας Μαρτίνης και ο υπουργός Δικαιοσύνης;
Φυσικά θα επανέλθουμε.
Η Εξεταστική Ειτροπή της Βουλής αφορά και το Ερρίκος Ντυνάν και το ΚΕΕΛΠΝΟ και τον Ερυθρό Σταυρό.
πηγη

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης