Κάρολος Παπούλιας: Πρόεδρος της ”Δημοκρατίας” ή γραφικός υπερήλικας;

aoristies-placeholder image

%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2580%25CE%25BF%25CF%258D%25CE%25BB%25CE%25B9%25CE%25B1%25CF%2582+%25CF%2580%25CE%25B1%25CF%2581%25CE%25AD%25CE%25BB%25CE%25B1%25CF%2583%25CE%25B7

Με εντυπωσιακή ελαφρότητα, καλεί τους Απόδημους ‘Ελληνες (που πιθανά θεωρεί ”κάφρους”) να…επενδύσουν στην Ελλάδα, δηλαδή να χάσουν με…σιγουριά τις οικονομίες τους!

‘Ενα από τα μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Ελλάδα, είναι ότι έχει γιά πρόεδρο της Δημοκρατίας έναν (επαγγελματία πολιτικό) υπερήλικα, που αμοίβεται με μισθό μεγαλύτερο και από αυτόν του Ομπάμα, γιά να κάνει χαζές δηλώσεις και να ”προστατεύει” το σαθρό, διεφθαρμένο πολιτικό-κομματικό κατεστημένο των νόμιμα παρανομούντων της ασυλίας και παραγραφής, μέλος του οποίου ήταν και ο ίδιος γιά πολλά χρόνια. ‘Ετσι, αποδεικνύει ότι δεν έχει ιδέα γιά το τι πραγματικά συμβαίνει στην -χρεοκοπημένη από ανίκανους πολιτικούς- χώρα που ”προεδρεύει” και οι ‘Ελληνες (στην Ελλάδα και ειδικά εκτός) δυστυχώς, γελούν μαζί του.

Το ”κράξιμο” που δέχτηκε στην Θεσσαλονίκη (παρέλαση για 28η Οκτωβρίου, που δεν έγινε αφού ο πρόεδρος ευτελίστηκε και αποχώρησε μετά την λαϊκή οργή) δεν τον συνέτισε και εξακολουθεί να ζει στον κόσμο του, να μην καταλαβαίνει τι γίνεται στην κοινωνία και να παραμένει -διακοσμητικά, δηλαδή ως…”γλάστρα”- στην θέση του, υποτιμώντας βάναυσα την νοημοσύνη των Ελλήνων, με τις ανόητες, εκτός τόπου και χρόνου, δηλώσεις του.

Τελευταία (μήνυμά του γιά τις εορτές), κάλεσε και τους Απόδημους ‘Ελληνες να… επενδύσουν στην Ελλάδα. Δηλαδή, με… σιγουριά να χάσουν τις οικονομίες τους (αφού πρώτα ”απολαύσουν” τις μοναδικές ελληνικές δημόσιες Υπηρεσίες, με την γραφειοκρατία, ”λαδώματα-φακελάκια” κ.ά.). Αν, κατά συνέπεια, ο κ. πρόεδρος ήταν λίγο σοβαρός, αντί να καλεί τους Απόδημους να… χάσουν σίγουρα τα χρήματά τους (νομίζοντας ότι απευθύνεται σε… ”κάφρους”), θα φρόντιζε να διορθωθούν τα χάλια στο διεφθαρμένο ελληνικό κράτος, το οποίο ”ληστεύει” συστηματικά και τους απόδημους ‘Ελληνες.

Σημ. σύντ. 1: Ναι, να σεβόμαστε τον ”θεσμό” του πρόεδρου της Δημοκρατίας, αλλά τι γίνεται όταν ο πρόεδρος λειτουργώντας ως ”φτηνός πολιτικάντης” δεν σέβεται τους ‘Ελληνες και υποτιμά τη νοημοσύνη τους;

Σημ. σύντ. 2: Οι Απόδημοι ‘Έλληνες ιδιαίτερα στην βόρεια Αμερική, θα βοηθήσουν τ’ αδέλφια τους στην Ελλάδα, όπως συνηθίζουν. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν θα δώσουν χρήματα απευθείας, σε ότι έχει σχέση με τους διεφθαρμένους πολιτικούς ή το διεφθαρμένο κράτος. Τελευταία φορά την πάτησαν με τις πυρκαγιές στην Πελοπόννησο 2007, όταν το ελληνικό κράτος τους ΕΚΛΕΨΕ τα χρήματα που έδωσαν για τους πυροπαθείς. Φυσικό και αναμενόμενο, καμία Βουλή στην Αθήνα (γνωστή και ως ”μπορντέλο”) της ασυλίας-παραγραφής και κανένας εισαγγελέας της (παραδικαστικής, ελεγχόμενης) Δικαιοσύνης, δεν ασχολήθηκαν με το ζήτημα.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

Ας τους μιμηθούμε κατ’ελάχιστον, αν μπορούμε και μας ταιριάζει!!!!!….????.?

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Στην πράξη είναι χειρότεροι και από την… ”Χρυσή Αυγή” Οι Ισραηλινοί (και ειδικά οι Αμερικανο…

Είναι υπουργός της Ελλάδας ή ”λομπίστας” του Ισραήλ; Ξεπέρασε κατά πολύ και την Ρεπούση…

Να τον χαίρονται, ο ελληνικός λαός και η κυβέρνησή του Διέσυρε-υποτίμησε την Ελλάδα και την ισ…

‘Σύντομη” επίσκεψη του υφυπουργού Εξωτερικών, αρμόδιου γιά Απόδημους, στην Αυστραλία. Θα είναι διάρκειας μόνο 19 ημερών, από 27 Φεβρουαρίου, ίσαμε 17 Μαρτίου. Ούτε καν 3 εβδομάδες, γεμάτες.

Αβραμόπουλος, Σωτήριος Καναδά Ο υπουργός Εξωτερικών κ.κ. Δημ. Αβραμόπουλος, θα επισκεφθεί τον Κ…
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.019