Skip to main content

Κίνα: Σκότωσε, μαγείρεψε και πακετάρισε σε κουτιά φαγητού τους γονείς του

Κίνα: Σκότωσε, μαγείρεψε και πακετάρισε σε κουτιά φαγητού τους γονείς του

Αποτροπιασμό έχει προκαλέσει στην Κίνα η αποκάλυψη ότι ένας 30χρονος από το Χονγκ Κονγκ έβρασε και πακετάρισε σε κουτάκια φαγητού τους γονείς του, αφού τους σκότωσε και τους τεμάχισε.Τα κομμένα κεφάλια του 65χρονου πατέρα και της 62χρονης μητέρας του Χένρι Τσάου βρέθηκαν τον περασμένο Μάρτιο μέσα σε δύο καταψύκτες σε
διαμέρισμα γεμάτο αίματα, δύο ημέρες αφότου δηλώθηκαν ως αγνοούμενοι.


Τα υπόλοιπα μέλη του σώματός τους εντοπίστηκαν μέσα σε κάδο απορριμμάτων πακεταρισμένα σε κουτιά φαγητού με ρύζι, σε μία προσπάθεια να αποκρυφτεί το έγκλημα, αφότου οι καταψύκτες δεν είχαν άλλο χώρο.

Σύμφωνα με τις τοπικές αρχές σε μία από τις συσκευασίες κανείς διάβαζε «χοιρινό με γεύση μπάρμπεκιου».

Όπως αναφέρει η South China Morning Post ο Τσάου κρίθηκε από το δικαστήριο ένοχος για δολοφονία, ενώ ο συνεργός και φίλος του Τσε αρνήθηκε κάθε ανάμειξη στο έγκλημα.

Σύμφωνα με τους εισαγγελείς ο Τσάου και ο Ρσε σχεδίαζαν για μήνες τη δολοφονία, έχοντας αγοράσει μαχαίρια, καταψύκτες, φούρνους μικροκυμάτων και έναν βραστήρα ρυζιού.

Ο 30χρονος είπε στην αστυνομία ότι οι γονείς του είχαν ταξιδέψει στην ενδοχώρα της Κίνας, αλλά αργότερα ομολόγησε το έγκλημα σε τσατ στο διαδίκτυο.

Ο ίδιος αυτοχαρακτηρίστηκε ψυχοπαθής στα μηνύματα λέγοντας: Δεν μπορώ να συμπάσχω με τον πόνο του άλλου λόγω των εμπειριών μου από τα παιδικά και εφηβικά μου χρόνια.

Η Post έγραψε επίσης ότι ο Τσάου ισχυρίζεται ότι σκότωσε τους γονείς του με τη βοήθεια του φίλου του Τσε, εν μέσω μίας συναισθηματικής κατάρρευσης, ωστόσο οι εισαγγελείς διατείνονται ότι το έγκλημα ήτα�� πολύ καλά σχεδιασμένο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης