Skip to main content

ΚΕΙΜΕΝΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ Έκθεση σε κίνδυνο” Αστυνομικών στο Hot Spot Λέρου


666 27ΑΥΤΌ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ ΣΥΜΒΑΊΝΕΙ ΣΤΟ ΧΟ�� ΣΠΟΤ ΛΕΡΟΎ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΔΙΑΝΌΗΤΟ-ΑΝΌΗΤΟ Κ ΠΑΡΆΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΧΡΟΝΟΥ ΝΑ ΘΡΗΝΉΣΟΥΜΕ ΖΩΉ Η’ ΖΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ…[ΑΛΛΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΝΑΛΩΣΙΜΟΙ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ].
ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΛΕΡΟΥ ΒΙΩΝΟΥΝ ΕΝΑ ”ΘΕΑΤΡΟ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΛΟΓΟΥ ” ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΔΙΧΩΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ.ΑΣ ΠΑΡΑΘΕΣΟ��ΜΕ ΟΜΩΣ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΩΣ ΕΧΟΥΝ.

ΠΡΙΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ ΒΙΩΣΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΙΑ ”ΕΞΕΓΕΡΣΗ ”ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΟΙ ”ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ” ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΖΑΛΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΠΙΑΣΟΥΝ ΟΜΗΡΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΕΤΣΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΗΝ ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΤΕΙ ΤΟ ”ΠΡΟΒΛΗΜΑ” ΤΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ .ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ Κ ΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΚΕΙΝΗ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΤΑΦΕΡΑΝ ΝΑ ”ΑΠΟΔΡΑΣΟΥΝ ” ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΙΤΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΟ ΚΑΤΑΦΕΥΓΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΝΑΥΤΙΚΗ ΒΑΣΗ ”ΥΝΤΕΛ”.
ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΚΛΑΠΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΟ ΠΕΡΙ ΤΑ 500 ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ Κ ΑΡΚΕΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΟΡΙΖΟΝΤΑΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΕΣ ΦΩΛΙΕΣ.
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΚΡΙΒΩΣ.Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΥΠΟΔΙΕΥΘΗΝΤΗΣ ΣΕ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ΚΑΘΗΣΥΧΑΣΕΙ ΤΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ ΗΤΑΝ ”ΛΙΓΟΤΕΡΑ” [ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΝΑ Κ ΜΟΝΟ ΝΥΣΤΕΡΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΖΗΜΙΑ] Κ ΟΤΙ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΕΚΑΝΑΝ ΛΑΘΟΣ…..ΓΙΑ ΤΑ ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΟΜΩΣ ΟΥΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.ΣΥΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΟΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΕΚΛΕΨΑΝ 40 ΜΑΧΑΙΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΝΤΙΝΗ ΑΠΟΘΗΚΗ ΤΟΥ ΨΥΧΙΑΤΡΙΟΥ….[ΜΟΝΟ ΜΑΧΑΙΡΙΑ ] ΟΠΟΤΕ ….ΕΧΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ 5 ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ -40 ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΟΝ ΥΠΟΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΛΙΓΑ ΝΥΣΤΕΡΙΑ .
ΕΧΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΝΑ ΑΝΑΖΗΤΗΣΕΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΡΓΑΤΕΣ ΤΗΣ ΕΞΕΓΕΡΣΗΣ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ Κ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ.
ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ ΛΟΓΟ ΕΝΤΟΛΗΣ ΑΝΩΘΕΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΝΑ ”ΕΚΘΕΣΟΥΝ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ” ΖΩΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΡΕΣΤΟΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ.
ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ Κ” ΠΡΟΦΟΡΙΚΕΣ ” ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΔΙΝΟΥΝ Κ ΠΕΡΝΟΥΝ .
ΠΡΟΣΦ��ΤΑ ΕΒΓΑΛΑΝ ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΝΥΧΤΑ ΓΥΡΟ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΕ ΑΠΟ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΑΜΕΣΩΣ.
ΤΟ ΠΛΗΡΩΣΕ ΒΕΒΑΙΑ Ο ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ Κ ΤΗΝ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟ ΤΜΗΜΑ ΓΙΑ ΜΙΑ Κ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΛΕΣ Κ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΚΑΚΟ].
ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΜΑΣ ΤΟ ΦΥΛΑΓΑΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΠΕΖΕΣ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΕ ΑΝΑ ΔΥΟ ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΒΕΒΑΙΑ Η ΔΙΑΤΑΓΗ ΑΥΤΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΕ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΦΥΛΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΩΘΕΙ ΓΡΑΠΤΑ ΠΟΥΘΕΝΑ . ΜΟΝΟ ΠΡΟΦΟΡΙΚΑ.ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ”ΚΑΚΟ” ΣΤΗΝ ΠΛΕΥΡΑ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ.
ΠΡΟΣΦΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΚΙΝΔΥΝΟΥ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΟΜΟΕΘΝΟΥΣ ΤΟΥ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΑΠΟΔΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΣ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΙΣΜΟ .ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΑΝΤΙΛΗΠΤΟ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΗΣ FRONDEX Ο ΠΟΙΟΣ ΓΝΩΡΙΖΕ ΑΡΑΒΙΚΑ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΕ ΤΗΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΜΕΤΕΦΕΡΕ ΣΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΗΡΑΝ ΤΟΝ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΤΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟ Α.Τ ΛΕΡΟΥ ΟΠΟΥ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΓΙΑ 2 ΜΕΡΕΣ ΣΤΟ ΚΡΑΤΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΚΑΤΕΒΑΣΑΝ ΣΤΟ ΧΟΤ ΣΠΟΤ.
ΟΠΟΤΕ ΕΧΟΥΜΕ ….ΜΑΧΑΙΡΙΑ-ΝΥΣΤΕΡΙΑ-ΤΣΕΚΟΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΕΤΑΝΑΣΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΤΟΣ ΤΟΥ ΧΟΤ-ΣΠΟΤ ΠΟΥ ΑΡΙΘΜΕΙ 650 ΑΤΟΜΑ … ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΠΟΛΙΕΣ 2 ΑΤΟΜΩΝ Κ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΟΠΛΙΣΜΟ.ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ”ΕΚΘΕΣΗ ΣΕ ΚΙΝΔΥΝΟ” ΤΟΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ….??? ..ΣΟΣ.ΣΟΣ.
https://policenet.gr/

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης