Κουτσός στον κάμπο έτρεχε να πιάσει καβαλάρη.UntitledΈνας Άραβας πρόκειται να υποβληθεί σε επέμβαση ανοικτής καρδιάς και ο γιατρός προετοιμάζεται για την περίπτωση που θα χρειαστεί μετάγγιση αίματος. Επειδή ο ασθενής έχει μια σπάνια ομάδα αίματος που δεν μπορεί να βρεθεί τοπικά, ο γιατρός απευθύνεται σε διάφορες χώρες τού εξωτερικού. Τελικά, εντοπίζεται ένας Εβραίος με την ίδια ομάδα αίματος που
προθυμοποιείται να δωρίσει το αίμα του στον Άραβα.

Μετά την επέμβαση, ο Άραβας στέλνει στον Εβραίο μια ευχαριστή��ια κάρτα μαζί μ’ ένα ακριβό διαμάντι κι ένα νέο αυτοκίνητο Ρολς Ρόις, ως δείγματα τής εκτίμησής του.

Δυστυχώς, ο Άραβας αναγκάζεται να υποβληθεί σε διορθωτική χειρουργική επέμβαση και οι γιατροί του ξανακαλούν τον Εβραίο που είναι εξαιρετικά πρόθυμος να δώσει και πάλι αίμα, καθώς πιστεύει ότι θα πάρει κι άλλα δώρα από τον Άραβα.

Μετά το δεύτερο χειρουργείο, ο Άραβας στέλ��ει στον Εβραίο μια ευχαριστήρια κάρτα κι ένα κουτί γλυκά Άλμοντ Ρόκα. Ο Εβραίος σοκάρεται βλέποντας ότι, αυτή τη φορά, ο Άραβας δεν εκτίμησε την ευγενική του χειρονομία όπως είχε κάνει την πρώτη φορά. Τηλεφωνεί λοιπόν στον Άραβα και τον ρωτά για ποιο λόγο εξέφρασε την εκτίμησή του μ’ έναν όχι και τόσο γενναιόδωρο τρόπο.

Ο Άραβας απαντά: Ya Habibi! (Αγαπητέ φίλε), πρέπει να θυμάσαι, ότι τώρα έχω…εβραϊκό αίμα!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *


Διαβάστε επίσης

ΤΙ ΛΕΣ ΒΛΑΔΙΜΗΡΕ?? Ο ΦΩΤΗΣ ?ΑΠΑ…ΠΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ.

Σε μια συμμαχία, πάντα ο ένας κάνει το άλογο κι ο άλλος τον καβαλάρη.Βλαδίμηρος Ίλιτς Λένιν, 187…

Ο ΕΒΡΑΙΟΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΛΟ!!!

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Η τσατσά άνοιξε την πόρτα τού οίκου ανοχής και αντίκρισε ένα ηλικιωμένο Εβραίο. Τα ρούχα του ήτ…

Πως εξαφανίστηκαν οι Δεινόσαυροι

| | Αφήστε ένα σχόλιο
Λέει ο Ελέφαντας στον Δεινόσαυρο:-Σου έκανε…. αίτημα φιλίας στο Facebook ο Νώε;- Όχι-Κακό αυτό
Λογότυπο aoristies.gr
  • 0
  • 2.304.282